“Людина, яку я люблю”: Данилко виправдався за привселюдне звернення до 75-річної НЕ української співачки

Андрій Данилко на музичному фестивалі в Юрмалі привітався з не українською співачкою, на що отримав неоднозначну реакцію від прихильників – хтось підтримав, а хтось навпаки.

На минулому тижні Андрій Данилко мав запрошення до Латвії, а саме на музичний фестиваль в Юрмалі, на який отримали запрошення багато українських зірок, проте, погодились не всі.

Данилко мав спів виступ як завжди в образі Вєрки Сердючки, з ним разом була його незмінна компанія – Ірина Білоконь, з якою вони як завжди разом розважали публіку.

Співак під час свого виступу побачив у залі російську співачку Аллу Пугачову, яка на початку повномасштабного вторгнення росії в Україну відкрито засудила дії своєї країни та разом із чоловіком та дітьми зібралась та покинула батьківщину – після цього Алла верталась лише раз до росії, весь час вони проживають в Ізраїлі та постійно висловлюються на підтримку України.

Чоловік Алли Борисівни Максим Галкін нещодавно вів українське весілля, на якому не стримався та заспівав пісню “Одна калина”, а на цих вихідних, у своєму стендапі заспівав легендарну українську пісню “Ой, смереко”.

Вєрка Сердючка перед всією публікою звернулась до Примадонни та привіталась, потім зробила великий уклін та побажала здоров’я. Через що сам Данилко отримав не однозначну реакцію в українському суспільстві й встиг вже прокоментувати свої вчинки та чого вирішив зробити саме так.

В інтерв’ю на каналі “І грянул Грэм” Данилко розповів, що він вважає Пугачову давнім другом, колегою, яка дуже сильна та не сиділа на місці на відміну від інших.

Данилко зізнався, чому прилюдно звернувся до Алли Пугачової
Данилко зізнався, чому прилюдно звернувся до Алли Пугачової

Він пригадав час, коли мав багато зйомок разом із Аллою та які були тоді часи й що головне, вона залишилась для нього другом.

“В чому сенсація? Я привітався з людиною, яку я люблю. В нас був прекрасний період, де ми разом знімались”;

“В мене завжди було людське відношення до неї”

Також Андрій Данилко додав, що багато російських зірок у той час побоялися та просто промовчали, тому що розуміли, що могли втратити все. Алла Борисівна не побоялась висловитися, покинути місто, яке було для неї зручним, комфортним, разом із родиною починати нове життя за кордоном, в новому будинку та новій атмосфері – все це, на що здатна лише сильна людина за словами Сердючки.

Популярне

Схожі статті

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.

Всі ми родом з дитинства: як виглядали зірки у безтурботні шкільні роки — Монатік, Полякова, Надя Дорофєєва

У кожного з цих зірок дитинство було різним, та всі несуть із собою мрії, які з'являлися саме в ту пору. І сьогодні цікаво озирнутися на їх минуле та побачити, як тодішні амбіції втілилися в життя.