“Не захотіла”: правда про 41-річну Світлану Лободу – чому співачка так і не повернулась на Батьківщину

Співачка Світлана Лобода не просто так досі не повернулась на Батьківщину та продовжує жити в Європі – жінка довгі роки співала у сусідів та лише нещодавно зрозуміла, що накоїла.

Українська співачка Світлана Лобода після початку воєнних дій на Донбасі, які розпочала росія, не перестала співати у країні-агресорці, поки більша частина українських зірок поставили для себе крапку та перестали гастролювати до рф.

Лобода намагалась поєднувати концертну діяльність “і тут, і там”, але в Україні вже збирала не такі великі концерти та мала меншу частину прихильників, що можливо було якраз через її неоднозначну сторону.

А от на початку 2022 року Лобода вже оговталась та прийняла для себе рішення все ж таки поставити крапку на кар’єрі в росії та засудили збройну агресію.

Після цього Лобода виїхала до Європи та почала допомагати українським біженцям, тривалий час Світлана намагалась зробити свій вклад та не залишитись осторонь, як деякі інші українські зірки, які обрали для себе шлях промовчати та залишитися жити в росії.

Нові подробиці з приводу повернення Світлани Лобод
Нові подробиці з приводу повернення Світлани Лободи

Пройшло вже два роки, а Світлана так і не наважилася повернутися в Україну, можливо головною причиною якраз є те, що вона має неоднозначний авторитет в суспільстві через постійні свої “перебіжки” та просто боїться повертатися.

Український співак Коля Серга, який зараз вступив до лав захисників України прокоментував ситуації навколо Лободи, чоловік вважає, що вона просто не захотіла відповідати за свої вчинки та побоялась зробити цей крок.

Співачка зараз дійсно все менше й менше згадує про Батьківщину та продовжує життя за кордоном, не згадуючи, що в її країні зараз.

Співак Серга поділився своїми думками в інтерв’ю Наталії Мосейчук:

“Якщо ти хочеш увійти в цю спільноту, то ти маєш зрозуміти, чим ти готовий пожертвувати заради цього… Вона побачила ціну, яку доводиться платити за помилки, і вона не була згодна з цією ціною”;

Нині військовий вважає, що співачка розуміє, що винна та що раніше не відкрила очі та була просто затямнена своїми концертними виступами та початком великої кар’єри.

Тож, Світлана Лобода, напевно, не готова виправляти свої помилки та намагатися впоратися із цим всім, тому обрала для себе зовсім інший шлях.

Популярне

Схожі статті

Померлих акторів серіалів “Бідна Настя” і “Солдати” стало на 1 більше: від чого помер Роман Мадянов

Відомий російський актор Роман Мадянов відійшов у вічність. Що відомо про причини такої події та яким було його життя і професійна акторська діяльність?

2 в одному: простота та елегантність. Так смачно курячу грудку не приготують і в ресторані. А ви зможете!

Іноді здається, що смачну страву можна скуштувати лише в ресторані, але цей рецепт курячої грудки доведе вам зворотне. Простота й елегантність, робить страву справжньою знахідкою для домашньої кухні.

Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.