facebook

Знамениті чоловіки прославилися не лише на сцені: позашлюбних дітей мають Фагот, Ігор Крутой, Віктор Павлік

Деякі чоловіки схильні заводити дітей не лише у шлюбі, але й за межами цієї офіційної інституції. От і виростають нащадки без батька, хоча татусі від них начебто і не відмовляються.

Фагот

Олег Михайлюта з ТНМК вже півтора десятиліття живе з Ольгою Навроцькою, не плануючи заводити дітлахів. Натомість у минулому музикант мав певні прецеденти. Час від часу зустрічався з журналісткою Анастасією Будкіною.

Фагот має позашлюбного сина

У день, коли Фагот сповістив дівчині, що йде від неї до дизайнерки, та у відповідь приголомшила новиною про вагітність. Олег з Настею так і не одружився. Натомість сина він визнає та допомагає виховувати. Микиті нині 14 років. Бачиться з батьком підліток не часто, оскільки мешкає з мамою за кордоном.

Ігор Крутой

Яков Мірошников завжди вважав своїм батьком чоловіка, який його виховував. Та перед смертю мама, робітниця московського бутика, сповістила сину правду про його народження. Мовляв, біологічним батьком молодика є композитор.

Ігор Крутой має позашлюбного сина

Яков зв’язався з Ігорем Яковичем і запропонував зустрітися. Та Крутой спочатку зажадав проведення ДНК-експертизи, причому відразу в трьох різних інстанціях. Коли аналізи підтвердили, що вони родичі, композитор представив позашлюбного сина своїй родині, подарувавши вже дорослому нащадку квартиру та автомобіль.

Віктор Павлік

Всіх чотирьох дітей артисту народили різні жінки. З Лорою Созаєвою він одружувався двічі, а от зі Світланою з Узбекистану – жодного разу. Подейкують, що зв’язок з жінкою розпочався, коли Віктор був ще одружений з Лідією, в родині, де зростав його первісток Олександр.

Віктор Павлік має позашлюбну доньку

У 1987 році Світлана народила Шикидиму донечку Христину. У 1995 році Павлік поїхав на заробітки до Туреччини, де зв’язався з Лорою. Отже, Христя вийшла позашлюбною донькою. Єдина донька музиканта – не публічна особа. Відомо лише, що Василець має сина.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.