facebook

Перепробувала купу подібних рецептів, але цей — найкращий: помідори по-корейськи консервую по 100 банок!

Помідори — один з найпопулярніших інгредієнтів для консервації. Серед різноманітних способів зберігання помідорів особливо виділяється рецепт по-корейськи.

Сьогодні ми поділимось рецептом консервації помідорів по-корейськи, який, на наш погляд, є найкращим.

Інгредієнти

  • Помідори — 2 кг
  • Морква — 2 середніх (приблизно 300 г)
  • Болгарський перець — 2-3 штуки (різних кольорів для красивого вигляду)
  • Часник — 1 головка (близько 10 зубчиків)
  • Гострий перець — 1 штука (на смак)
  • Петрушка — пучок
  • Коріандр мелений — 1 ч. ложка
  • Цукор — 100 г
  • Сіль — 2 столові ложки
  • Оцет 9% — 100 мл
  • Олія соняшникова — 100 мл

Приготування

Рецепт консервації помідорів по-корейськи

Як зазвичай спочатку підготуйте овочі, помивши їх та за потреби відчистивши. Далі робіть наступним чином: помідори розріжте на половинки або четвертинки, залежно від їхнього розміру, моркву натріть на корейській терці, болгарський перець наріжте тонкими смужками,  часник та гострий перець подрібніть (можна пропустити через прес), а петрушку без жорсткого стебла дрібно нашаткуйте.

Тепер приготуйте маринад. Для цього візьміть велику миску і змішайте в ній нарізані помідори, моркву, болгарський перець, часник, гострий перець та петрушку, тоді всипте сіль, цукор, коріандр, олію та влийте оцет. Все ретельно перемішайте, щоб овочі рівномірно просочилися маринадом. Залиште на 2-3 години при кімнатній температурі, щоб вони настоялися та пустили сік.

Заздалегідь підготуйте стерилізовані банки та кришки, а коли прийде час, щільно укладіть помідори з овочами в банки, розподіляючи маринад рівномірно. Потім закрийте банки кришками та пастеризуйте їх протягом 15-20 хвилин (залежно від розміру банки). Після того, закрийте банки герметично та переверніть догори дном. Накрийте рушником або ковдрою і залиште до повного охолодження.

Зберігайте помідори по-корейськи у прохолодному темному місці. Через 2-3 тижні вони будуть готові до вживання. Однак чим довше вони стоять, тим більш насичений смак набувають.

Популярне

Схожі статті

Одна в бабусиній кофті, інша – як з червоної доріжки: Маша Єфросиніна та Оля Полякова показали свої образи

Знамениті "дівчата" Оля Полякова та Маша Єфросиніна вийшли разом у кіно та продемонстрували цікаві образи. Одна виглядає, наче копала картоплю, інша – як з червоної доріжки.

Таке хотів би вчудити кожен: Ольга Цибульська та MamaRika прокаталися на візочку у супермаркеті – 2 відео

Іноді так хочеться повернутися в дитинство й утнути щось таке, від чого адреналін зашкалюватиме. Наприклад, прокататися у візочку по супермаркету. Mamarika та Ольга Цибульська наважилися саме на це.

“Розквітла”: колега Лесі Нікітюк, який замінив Притулу, прокоментував її роман з хлопцем молодшим на 9 років

Не так давно знаменита телеведуча Леся Нікітюк привідкрила таємничу завісу та поділилася з шанувальниками імʼям свого обранця. Колега Лесі, Богдан Шелудяк, не залишився осторонь та дав свій коментар.

Мало хто наважиться одягти такі штани, але Даша Квіткова змогла: колір незвичайний, а ще й черевички чорні

Даша Квіткова, українська блогерка та інфлюенсерка, давно підкорила шанувальників ідеальним почуттям стилю. Нещодавно зірка показала, як правильно стилізувати широкі штани.

“Поради для тих, кому за 60”: як не стати “овочем”, щоб не бути тягарем для дітей та рідних

Зазвичай люди з віком починають переживати, що стають тягарем для власних дітей. Мовляв, безпорадні й не можуть допомагати, як раніше. Щоб уникнути подібної проблеми, дотримуйтеся цих порад.

“Блискуча маківка”: Ці міцні горішки стали лисими, але пишаються цим – Потап, Влад Яма, Євген Кошовий

Тема облисіння сьогодні є гострою серед багатьох чоловіків. Проте серед українських зірок є ті, хто не боїться змін у зовнішності та робить свою лису голову частиною особистого стилю.