facebook

Щастя лише на фото: дружина Тімура Мірошниченка розповіла про складнощі з прийомними сином та донькою

Дружина телеведучого та шоумена Тімура Мірошниченка Інна зізналася, що їхня зіркова багатодітна родина має багато проблем та складнощів, хоча і виглядає щасливою зі сторони.

Зіркове подружжя Тімур та Інна Мірошниченко стали одними з небагатьох знаменитих пар, які не лише говорили про прагнення усиновити дитину, а дійсно це зробили. Рік тому подружжя усиновили 2-річного хлопчика Марселя. Хлопчик має серйозні проблеми зі здоров’ям та відстає у розвитку. Та навіть це не зупинило зіркове подружжя вдочерити ще й 8-річну дівчинку Ангеліну. Так, крім двох своїх рідних дітей подружжя мають ще й двох усиновлених.

Дружина Мірошниченка розповіла нові подробиці щодо всиновлення доньки
Інна Мірошніченко розповіла про складнощі з прийомними дітьми

Інстаграм-сторінки Інни і Тімура переповнені радісними сімейними фотографіями. Здається, подружжя дуже щасливі. Та насправді, все не так радісно, як здається.

Так, нещодавно Інна Мірошниченко опублікувала чергове щасливе фото з чоловіком та дітьми та в підписі до знімку натякнула, що їхній шлях дуже важкий.

На фото це завжди щастя.

В житті це завжди тисячі випробувань, які проживаються тихо, формуючи безцінний досвід.

Колись ми про нього розкажемо. А може і ні.

, – написала Інна.

Варто відзначити, що подружжя не приховують діагнози своїх дітей. Так, 8-річна Ангеліна сильно відстає від своїх однолітків у школі, а також має серйозні проблеми із зором. А ось з 3-річним Марселем все набагато складніше. Хлопчик потребує термінової операції, та ніхто з українських лікарів не знає, як допомогти хлопчику. Так, у Марселя повністю відсутні прямі м’язи живота. Це дуже рідкісне і складне захворювання, яке в Україні не лікують. Про це одного разу розказала Інна Мірошниченко у своєму Інстаграм-блозі. Також жінка додала, що хлопчик має й інші діагнози, які потребують оперативного втручання. Та про це детально Інна розповідати не стала.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?