facebook

Замок Гаррі Поттера: у дружини Віктора Павліка Каті Репяхової знайшли елітну нерухомість у Дніпрі – є фото!

Дружина відомого українського артиста Віктора Павліка Катерина Репяхова відповіла на відео фанатів. Містяни з Дніпра знайшли елітну нерухомість зірки.

Відома українська блогерка та дружина популярного співака Віктора Павліка Катерина Репяхова народилась у місті Дніпро. Вже у дорослому віці знаменитість переїхала жити до Києва, але її коріння залишилось там. Також у рідному місті в Репяхової залишилась елітна нерухомість.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм дружина Віктора Павліка показала, як сьогодні виглядає її будинок. У “Тік-Тоці” один із користувачів мережі поділився відео, як знімав нерухомість через паркан.

Нерухомість Репяхової у Дніпрі

На сторінці Катерини Репяхової у соціальній мережі Інстаграм можна було побачити нову Історію, в якій вона продемонструвала нерухомість своїх батьків у Дніпрі. Знаменитість з гумором підписала відео, яке було опубліковане користувачами “Тік-Току”.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показала свій будинок у Дніпрі
Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показала свій будинок у Дніпрі

Катерина Репяхова зазначила, що це не замок і не будинок Гаррі Поттера з однойменної книги, а просто будинок її мами й тата. Зірка раніше розповідала, що її дитинство минуло поруч із нерухомістю, але жити разом з усією родиною знаменитості там не судилось.

Річ у тім, що цей будинок родині відомої української блогерки більше не належить. Хоча росла знаменитість у заможній родині, в один момент її батько став банкрутом, а нерухомість у зіркової родини конфіскували за борги. Нині будинок стоїть без господаря, адже доступу до нього у Репяхової немає.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показала свій будинок у Дніпрі
Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показала свій будинок у Дніпрі

Раніше дружина Віктора Павліка розповідала про те, що цей будинок її батьки будували самостійно – цеглина за цеглиною. Втім, тато Катерини Репяхової заклав його у банку, через що нерухомість і конфіскували.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.