facebook

Особистий асистент з “привілеями”: Ектора Хіменеса-Браво помітили в авто з “помічником” на колінах (ФОТО)

Відомий український кулінар і суддя шоу "МастерШеф" показав, як відвіз свого помічника на роботу. Знаменитість здивував незвичайним підходом до підбору кадрів.

Ектор Хіменес-Браво – справжній бізнесмен. Крім свого основного захоплення, кулінарії, знаменитість володіє та керує не одним рестораном, а також бере активну участь у зніманнях у телепрограмах. Не дивно, що зайнятій знаменитості потрібні помічники.

Втім, асистент у відомого українського кулінара незвичайний. На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм Ектор Хіменес-Браво показав, як разом із собакою поїхав на роботу. За зізнанням кулінара, це був не перший випадок, коли він вирушав у справах разом зі своїм домашнім улюбленцем.

Хіменес-Браво показав свого собаку

Відомий шеф-кухар завжди славився своїм ніжним та особливим ставленням до тварин, а тому для шанувальників навряд чи буде дивом побачити Ектора Хіменеса-Браво на роботі з собакою чи на прогулянці зі своїми улюбленцями. А ось у своєму Інстаграм-блозі чоловік вкотре довів, що дуже цінує та турбується про своїх песиків.

Український кулінар і шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, з ким їздить на роботу
Український кулінар і шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, з ким їздить на роботу

Варто зазначити, що раніше кулінар розповідав про те, що у нього з собаками особливий зв’язок. Вдома в Ектора Хіменеса-Браво живе двоє песиків – старший Чакі та молодша Лупіта. Вони супроводжують його на знімання та у подорожі, адже кулінару важко залишати улюбленців одних.

Український кулінар і шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, з ким їздить на роботу
Український кулінар і шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, з ким їздить на роботу

До слова, раніше знаменитість розповідав про своє ставлення до тварин і домашніх улюбленців. За словами Ектора Хіменеса-Браво, він ніколи не розумів людей, які погано ставляться до братів наших менших. За словами кулінара, за своє життя він зустрічав різних людей – і поганих, і добрих. Втім, поганих тварин він не бачив ніколи.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?