facebook

Готую ці смачні булочки всього за 30 хвилин: мій чоловік називає цей смаколик – “Райською насолодою”!

Булочки з кокосовою стружкою здатні підкорити кожного. Розповідаємо, як приготувати ароматний десерт усього за декілька лічених хвилин – вам сподобається.

Такий простий рецепт зможе втілити на своїй кухні кожен. Десерт виходить дуже м’яким і буквально повітряним, тісто не клеїться, а булочки – в міру солодкі та з ніжним присмаком.

Як приготувати кокосові булочки

Для приготування вам знадобиться 250 грамів борошна, 55 грамів яєць, 20 грамів цукру, 2 грами солі, 120 грамів молока, 3 грами сухих дріжджів та 20 грамів вершкового масла. Для начинки приготуйте 15 грамів вершкового масла, 20 грамів яєць, 15 грамів цукрової пудри, 10 грамів сухого молока та 30 грамів кокосової стружки.

Для початку потрібно просіяти борошно в миску та додати до нього цукор та сіль. Перемішайте отриману суміш і додайте до неї яйце і тепле молоко. Не забудьте про дріжджі. Змішайте все та почніть замішувати тісто. Місіть його протягом 5 хвилин, а потім – додайте вершкове масло кімнатної температури. Вимішуйте тісто протягом 20 хвилин, поки воно не почне приємно відходити від рук. Перекладіть тісто у миску та залиште на годину в теплому місці.

Кулінари поділились вдалим рецептом смачних булочок із кокосовою стружкою
Кулінари поділились вдалим рецептом смачних булочок із кокосовою стружкою

Далі готуємо начинку. Вершкове масло кімнатної температури потрібно перетерти з цукровою пудрою, а потім – додати сухе молоко. Добре перемішайте отриману масу. Вилийте туди ж яйце та замісіть до однорідності. Висипте кокосову стружку та перемішайте все разом.

Тісто вже підійшло, далі обминаємо його та присипаємо робочу поверхню борошном, а потім викладіть туди тісто та злегка розкачайте його у пласт. На одну половину тіста потрібно викласти начинку, а зверху – закрити другою половиною тіста. Притисніть все та обережно пройдіться качалкою.

Кулінари поділились вдалим рецептом смачних булочок із кокосовою стружкою
Кулінари поділились вдалим рецептом смачних булочок із кокосовою стружкою

Розріжте тісто на смужку та кожну з них скрутіть у пружину. Викладіть на деко для випікання та залиште підніматись на годину. Булочки, які підійшли, змастіть молоком і випікайте протягом 14-18 хвилин у 180 градусах.

Популярне

Схожі статті

“Свіжим вітром дмухає”: Марічка Падалко, Лідія Таран і Наталія Мосейчук зробили нові зачіски – імідж 1+1

Склад ведучих на 1+1 доволі стабільний. Глядачі настільки звикли до цих облич, що, здається, начебто вони зовсім не змінюються. Насправді це не так. Падалко, Таран, Мосейчук зробили інші зачіски.

Одна в бабусиній кофті, інша – як з червоної доріжки: Маша Єфросиніна та Оля Полякова показали свої образи

Знамениті "дівчата" Оля Полякова та Маша Єфросиніна вийшли разом у кіно та продемонстрували цікаві образи. Одна виглядає, наче копала картоплю, інша – як з червоної доріжки.

Таке хотів би вчудити кожен: Ольга Цибульська та MamaRika прокаталися на візочку у супермаркеті – 2 відео

Іноді так хочеться повернутися в дитинство й утнути щось таке, від чого адреналін зашкалюватиме. Наприклад, прокататися у візочку по супермаркету. Mamarika та Ольга Цибульська наважилися саме на це.

“Розквітла”: колега Лесі Нікітюк, який замінив Притулу, прокоментував її роман з хлопцем молодшим на 9 років

Не так давно знаменита телеведуча Леся Нікітюк привідкрила таємничу завісу та поділилася з шанувальниками імʼям свого обранця. Колега Лесі, Богдан Шелудяк, не залишився осторонь та дав свій коментар.

Мало хто наважиться одягти такі штани, але Даша Квіткова змогла: колір незвичайний, а ще й черевички чорні

Даша Квіткова, українська блогерка та інфлюенсерка, давно підкорила шанувальників ідеальним почуттям стилю. Нещодавно зірка показала, як правильно стилізувати широкі штани.

“Поради для тих, кому за 60”: як не стати “овочем”, щоб не бути тягарем для дітей та рідних

Зазвичай люди з віком починають переживати, що стають тягарем для власних дітей. Мовляв, безпорадні й не можуть допомагати, як раніше. Щоб уникнути подібної проблеми, дотримуйтеся цих порад.