facebook

Донька старша за дружину на 7 років: як виглядає Христина у свої 37 та чи спілкується з Віктором Павліком

У Віктора Павліка народилося троє синів й одна донька. Як склалася доля хлопчиків, ми знаємо. А як виглядає, чим займається Христина, практично невідомо. Їй 37, і вона старша за нинішню дружину тата.

У період між шлюбами з Лідією та Ларисою у Віктора Павліка був тривалий роман зі Світланою. Як виглядала дівчина, ніхто не знає. Відомо лише, що була з Узбекистану. Натомість у цих стосунках на світ з’явилася донечка Христина.

Нині зірковій доньці вже 37 років, і вона на 7 років старша за свою мачуху Катю Репяхову, яка нині є законною дружиною батька. Стосунки між дівчатами, певно, нормальні, оскільки дружина Павліка вітала Христину з 35-річчям.

Як виглядає Христина, донька Віктора Павліка

Також вітання з днем народження 10 січня 2022 року оприлюднював в Інстаграмі й зведений брат Христі, старший син Віктора від першого шлюбу Олександр, який нині з родиною перебуває в Америці.

Як виглядає Христина, донька Віктора Павліка

Якщо подивитися на світлини Христини, важко знайти в ній риси батька. Швидше, вона схожа на свою матір, оскільки має оригінальну східну зовнішність. На жаль, дитиною вона виховувалася без батька.

Віктор мешкав тоді у Тернополі та навідувався до жінки з дитиною на вихідні. Звісно, якщо не був зайнятий на концертах. А коли дитині було 7 років, тато перестав приїжджати взагалі.

Як виглядає Христина, донька Віктора Павліка

У своєму Інстаграмі Христина Василець не викладає світлин ані з татом, ані з чоловіком чи сином – лише власні. Онук у Павліка народився 2013 року. Віктор Франкович навпаки хвалиться час від часу донькою та хлопчиком у мережі.

Чим займається донька, артист не розповідає. Відзначає лише, що вона не публічна людина й не займається музикою. Коли музикант виступав у Рівному, Христина з сином відвідала концерт татка й побувала за лаштунками.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.