“Кривенький, але рідненький”: Могилевська, Лобода, Матвєєва, Осадча, Матвієнко показують свої справжні носи

Риси обличчя, які не належать до загальноприйнятих стандартів краси (наприклад, великий ніс), не завадили Катерині Осадчій, Світлані Лободі та іншим українським селебрітіз досягнути успіху.

Часто головна причина того, що заважає жінкам бути впевненими в собі, рухатися вперед, долати виклики, підійматися кар’єрними сходами — це комплекси. Комплекси, що стосуються зовнішності стають на заваді тим, хто хоче побудувати кар’єру в шоубізнесі чи тележурналістці. Утім, завжди варто пам’ятати, що ідеальних людей не існує, а те, що ви вважаєте недоліком, може навпаки стати “родзинкою” і підкреслити індивідуальність.

Помічним в кар’єрі селебрітіз буває навіть великий ніс. І зараз мова не про те, щоб, як Піноккіо, пхати його скрізь. Великий чи кривий ніс став “родзинкою” таких голлівудських акторок, як Сара Джессіка Паркер, Барбара Стрейзанд, Меріл Стріп чи Джулія Робертс. Ніяк не завадила форма носа робити кар’єру й американським співачкам — взяти хоча б Леді Гагу.

Не став на заваді ніс і багатьом українським співачкам, акторкам та телеведучим. Взяти хоча б Катю Осадчу, яка попри нестандартну зовнішність змогла побудувати успішну кар’єру в моделінгу, а потім стати відомою телеведучою. Навпаки, саме ця “нестандартність” привернула увагу зірок модної індустрії.

Те саме можна сказати й про ще одну зіркову ведучу Надію Матвєєву.

Світлана Лобода зверталася по допомогу до косметологів чи пластичних хірургів, але ніс співачка не зробила “стандартно красивим”, хоча мала тисячі можливостей зробити собі ринопластику ще з часів участі у гурті “ВІА Гра”. Неправильна форма носа не завадила Лободі стати секс-символом.

Ніс “картоплиною” ніколи не заважав досягати успіху Наталі Могилевській. Це стосується і творчості, і особистого життя. Співачка на сцені вже третій десяток років. Увесь цей час вона не втрачає популярності.

Могилевська, Лобода, Осадча, показали свої справжні носи
Могилевська, Лобода, Осадча, показали свої справжні носи

Тоня Матвієнко успадкувала від матері не лише чудові вокальні дані, а й нестандартну форму носа. Попри це, співачка побудувала успішну кар’єру та особисті стосунки — вона щаслива у шлюбі з відомим співаком та секс-символом Арсеном Мірзояном.

Могилевська, Лобода, Осадча, показали свої справжні носи
Могилевська, Лобода, Осадча, показали свої справжні носи

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.