facebook

Велика родина – велика історія: Ротару, Вітвіцька, Комаров та інші зірки, які виросли у багатодітних сім’ях

Багатодітна родина – це школа життя, де кожен вчиться підтримувати, розуміти та поважати інших. Саме такі цінності стали фундаментом для багатьох українських зірок, які виросли у великих сім'ях.

Для багатьох відомих українців сімейне коло стало основою, що допомогла їм досягти успіху у житті. Не дарма в народі кажуть:

“Дерево тримається корінням, а людина сім’єю”.

Софія Ротару: виховання на сімейних цінностях

Софія Ротару у родинному колі. Скриншот фото з Мережі

Софія Ротару, легенда української та радянської естради, виросла у великій родині з шістьма дітьми. Вона народилася у селі Маршинці на Буковині й була другою дитиною в родині. У співачки 3 сестер та 2 брати. Софія все життя підтримувала родичів, але особливо була близькою з Аурелією та Лідією. Цікавий факт. В долях всіх сестер є схожість: всі рано стали вдовами. Але жодна з них не опустила руки, не припинила підтримувати одна одну.

Соломія Вітвіцька: з дитинства серед рідних

Соломія Вітвіцька з рідними та близькими. Скриншот фото з Мережі

Соломія Вітвіцька, відома українська телеведуча, також виросла у багатодітній сім’ї. Її родина складалася з 3 дітей, і вона завжди відчувала себе частиною великого цілого. У Соломії є молодший брат Северин, який зараз на фронті, та сестра Галина. Вона часто говорить про важливість родинних зв’язків та любові, що отримала від своїх близьких. Тепер, ставши відомою медійною особою, Вітвіцька активно підтримує благодійні проєкти, що спрямовані на допомогу дітям і молоді, які виросли у складних життєвих умовах.

Дмитро Комаров: у пошуках пригод з дитинства

Дмитро Комаров, мандрівник та телеведучий, з дитинства був оточений родинним теплом. Він виріс у родині, де окрім нього народилася двійня: брат Микола, який зараз є успішним ІТ-спеціалістом, та сестра Ангеліна. Вона працює креативним директором салонів краси. Дмитро пригадує, як в дитинстві чекав на появу цих двох малюків.

Можливо дитинство в багатодітній родині навчило його не боятися будь-яких труднощів  і саме тоді він звик до викликів та постійного руху.

Артисткою, що виросла у багатодітній родині, є TAYANNA. В неї аж троє молодших братів. Один з них також підкорює сцену і відомий під псевдонімом Міша Марвін.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?