facebook

Катерина Степанкова: що відомо про єдину доньку легенди українського кіно і театру Ади Роговцевої від актора

Відома українська актриса Ада Роговцева прославилась своїм професійним талантом, але про особисте життя шанувальники знаменитості знають доволі мало.

Ада Роговцева – справжня легенда українського театру та кіно. Відома актриса довгі роки перебувала у шлюбі з колегою – актором Костянтином Степанковим. Разом вони виховали двох дітей, доньку та сина. Що відомо про єдину доньку Ади Роговцевої Катерину Степанкову? Розповідаємо, де живе дівчина, чим вона займається та чи пішла стопами зіркових батьків.

Донька Роговцевої Степанкова

Сьогодні Катерина Степанкова – доросла 52-річна жінка, яка за власне життя досягла неабияких висот. Зіркова мама Катерини Ада Роговцева завжди пишалась своєю дитиною та ніколи не втрачала моменту, аби розповісти про те, що дівчинка росла творчою з самого дитинства. Степанкова обрала таку ж професію, як і у батьків.

Що відомо про єдину доньку Ади Роговцевої Катерину Степанкову – де живе та чим займається
Що відомо про єдину доньку Ади Роговцевої Катерину Степанкову – де живе та чим займається

Степанкова почала виходити на сцени театрів ще до свого народження. Ада Роговцева вагітною грала у виставах, а сама Катерина через 5 років після народження спробувала і свій акторський талант. Вперше зірка зіграла 9-річну Лесю Українку з п’єси Юрія Щербака. Крім того, протягом шкільних років вона не покладала свого захоплення.

Що відомо про єдину доньку Ади Роговцевої Катерину Степанкову – де живе та чим займається
Що відомо про єдину доньку Ади Роговцевої Катерину Степанкову – де живе та чим займається

Досягти вершин в акторській майстерності маленькій Катерині допоміг потужний голос і талант, який вона успадкувала від батьків. За словами Роговцевої, її донька завжди була відмінницею та активісткою. Вона працювала на радіо, а також рано почала писати вірші. У дорослому віці Степанкова стала ще й режисером. Нині вона залишається в Україні та разом із зірковою мамою підтримує свою країну у непрості часи.

Популярне

Схожі статті

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.

Святослав Вакарчук показав свою доньку Діану: дівчина отримала все найкраще від свого зіркового тата (ФОТО)

У відомого українського артиста Святослава Вакарчука підростає двоє маленьких дітей. Втім, є у знаменитості і старша спадкоємиця від першого шлюбу.

Тіні Кароль пригадали давнє минуле: здивовані, що за цю пісню поп-діві не соромно. Мабуть, забула про неї

У сучасному світі, де інтернет є всемогутнім архіваріусом минулого, витягнути щось з небуття – справа одного кліку. Тут не допоможуть ні нові досягнення, ні свіжа репутація.