Солов’їна пісня Христини Соловій: рідкі птахи-чоловіки, які довго “клювали” до нестями її в “клювик”

Останнім часом довкола Христини Соловій постійно виникають резонансні скандали. То з Вакарчуком, то з Жаданом, то за необережні висловлювання. А хто нині заполонив серце артистки?

Чоловіків, які особливо вплинули на життя Христини Соловій, небагато. Не всіх ми знаємо, та про дещо 31-річна співачка все ж встигла повідати.

Святослав Вакарчук

Свій сталевий характер дівчина показала, коли зовсім юною прийшла на кастинг шоу “Голос країни”. Відзначила, якщо Вакарчук не поверне до неї своє крісло, то вона не буде продовжувати участь у проєкті. На щастя, повернувся і навіть став згодом продюсером лемки.

Христина Соловій пригадала знакових чоловіків у своєму житті

За 10 років контракт закінчився, і Соловій вирішила його не продовжувати. Натомість нещодавно сповістила, що залишилася винна В’ячеславу 27 тис.доларів. На питання, чи були між ними романтичні стосунки, Христина відказала, що, звісно, була закохана у талант продюсера, як і решта їхньої команди.

Сергій Жадан

Другим видатним чоловіком у житті тендітної дівчини став відомий музикант та письменник, старший за дівчину на 18 років. Вони почали зустрічатися ще на початку 2022 року. Робили це таємно, але шила в мішку не приховаєш.

Христина Соловій пригадала знакових чоловіків у своєму житті

Поголос про зірковий роман пішов. Соловій розповіла про ці стосунки лише після їх завершення. Сповістила, що зрадила коханого й навіть не встигла йому про це розповісти. Звісно, вважає, що це неправильно, але так склалося.

Містер Х

Звісно, широкий загал цікавить, хто той таємничий незнайомець, який заполонив серце Христини. В інтерв’ю “Люкс ФМ” знаменитість не стала називати ім’я свого нового обранця. Лише відзначила, що він військовий.

Христина Соловій пригадала знакових чоловіків у своєму житті

Відомо також, що бойфренд Соловій старший за неї на 11 років. Якийсь дивний потяг в артистки до старших чоловіків. З мамою дівчина познайомити його не встигла, як, до речі, й Жадана. Але у 35 років планує завести сім’ю та дитину. Чекати доведеться недовго.

Популярне

Схожі статті

Я й не здогадувалась, що можна зробити це так просто: з фаршу, грибів та сиру готую шикарний соковитий рулет

Соковитий рулет із фаршу, грибів та сиру – це справжня знахідка для тих, хто хоче здивувати дорогих їдоків чимось особливим. Такий рулет виходить надзвичайно ароматним і ніжним.

“Зрадила Україну”: Віталій Козловський відреагував на звинувачення його зведеної по батьку сестри Олени

У наш час, коли інформація поширюється блискавично, особливо важливо бути уважними до деталей і перевіряти факти. Нещодавно сталася прикрість між одним виданням та Віталієм Козловським.

Щоб вареники не розвалилися під час варіння роблю таку фішку: секрет еластичного тіста, перевірений роками

Кожен, хто хоча б раз готував вареники, знає, що тісто — це ключовий елемент страви, бо в ідеалі вони мають бути м'якими, злегка пружними, тримати форму й не розповзатися у воді.