“Ні в якій іншій країні такого немає”: дружина Павліка порівняла ізраїльську та українську дитячу медицину

Катя Репяхова, дружина відомого українського співака Віктора Павліка, часто ділиться з шанувальниками своїми враженнями про подорожі та сімейне життя.

Нещодавно вона повернулася з Ізраїлю, де разом із мамою та маленьким сином Михайликом відпочивала у рідних. Окрім того, під час перебування за кордоном, Катя зверталася до місцевих лікарів щодо відставання у розвитку свого сина. Цей досвід дав їй можливість порівняти медичні послуги для дітей в Ізраїлі та Україні, і її висновки стали несподіваними: Репяхова висловилася на користь української медицини.

Українська дитяча медицина: переваги та особливості

Відпочиваючи в Ізраїлі, стурбована матуся не могла не скористатися нагодою звернутися до місцевих медиків, бо Ізраїль відомий своєю високорозвиненою системою охорони здоров’я, і Катя сподівалася отримати там кваліфіковану допомогу. Проте, результати обстеження та консультацій виявилися для неї неочікуваними.

За її словами, в українських клініках та закладах спеціалісти прикладають максимум зусиль, щоб допомогти дитині подолати свої вади. Катерина також наголосила, що їй було важливо порівняти два підходи, адже це стосувалося здоров’я її сина. Вона не очікувала, що українська медицина справить на неї більше враження, ніж ізраїльська, але саме це і сталося.

“Мій синочок мене дуже сильно мотивує, оскільки він потребує більше уваги ніж звичайна дитина. У нас з ним заняття 6 разів на тиждень. Мені дає енергію бачити, як Михасик робить успіхи, як він розвивається у своєму темпі”

Катя Репяхова порівняла ізраїльську та українську медицину. Скриншот фото з мережі

За її словами, українські фахівці не тільки професійно ставляться до своєї роботи, а й розуміють важливість емоційного комфорту батьків, намагаючись зробити все можливе, щоб вони не втрачали надії та вірили в краще.

“Я точно знаю, що ні в якій країн світу, хто б що не говорив, немає такого рівня в плані розвитку такої дитини, як мій син. Я ходила в Ізраїлі по лікарях, але тепер і думки не маю кудись виїжджати, щоб він скоріше заговорив та краще ходив” – зазначила Катя у своєму інтерв’ю.

Популярне

Схожі статті

Я й не здогадувалась, що можна зробити це так просто: з фаршу, грибів та сиру готую шикарний соковитий рулет

Соковитий рулет із фаршу, грибів та сиру – це справжня знахідка для тих, хто хоче здивувати дорогих їдоків чимось особливим. Такий рулет виходить надзвичайно ароматним і ніжним.

“Зрадила Україну”: Віталій Козловський відреагував на звинувачення його зведеної по батьку сестри Олени

У наш час, коли інформація поширюється блискавично, особливо важливо бути уважними до деталей і перевіряти факти. Нещодавно сталася прикрість між одним виданням та Віталієм Козловським.

Щоб вареники не розвалилися під час варіння роблю таку фішку: секрет еластичного тіста, перевірений роками

Кожен, хто хоча б раз готував вареники, знає, що тісто — це ключовий елемент страви, бо в ідеалі вони мають бути м'якими, злегка пружними, тримати форму й не розповзатися у воді.