facebook

Веніамін Огір приїхав і залізна леді перетворилась на звичайну матусю: 15 річний син на голову вищий Кароль

Образ "залізної леді", який створила Тіна Кароль підкорює серця шанувальників. Проте, як виявилося, навіть найсильніші жінки мають свої слабкості, і для неї це – її син Веніамін Огір.

Нещодавно співачка поділилася сімейними моментами, коли її 15-річний син приїхав додому, і, як жартують її прихильники, “залізна леді” миттєво перетворилася на звичайну матусю.

Сімейний момент, який підкорив серця шанувальників

Тіна Кароль опублікувала в соціальних мережах фотографії та відео зі своїм сином, який приїхав з Великобританії, де він навчається.

Тіна, завжди стримана та серйозна, поруч з сином виглядала зовсім по-іншому – вона стала м’якою та усміхненою. На опублікованих кадрах помітно, як вона з радістю обіймає Веніаміна, жартує з ним та демонструє теплі материнські почуття. Для багатьох це стало справжнім відкриттям, адже на сцені Тіна завжди виглядає стриманою і трохи холодною, проте поряд з зі своєю дитиною її образ повністю змінюється.

Син, який вже перевершив маму в зрості

Тіна Кароль з сином. Скриншот фото з Мережі

Шанувальники не могли не звернути увагу на те, як змінився Веніамін за останні роки. Хлопчик, якого багато хто пам’ятає ще маленьким, виріс у високого та статного юнака. Тіна Кароль, яка сама не вирізняється високим зростом, тепер виглядає ще більш мініатюрною поряд зі своїм сином.

Це особливо помітно на фотографіях, де вони стоять разом – Веніамін буквально на голову вищий за свою маму. Для Тіни, схоже, це стало приводом для гордості, адже вона неодноразово підкреслювала, що дуже пишається своїм синочком і тим, як він росте.

Вона не раз зізнавалася, що роль матері для неї є найважливішою у житті. Попри насичений графік і велику кількість робочих обов’язків, вона завжди знаходить час для найріднішої людини.

Для Тіни важливо, щоб рідна кровинка отримала не тільки якісну освіту, але й виросла доброю та відповідальною людиною. Її зусилля вже помітні – Веніамін не тільки гарно навчається, але й активно займається спортом та творчістю.

Популярне

Схожі статті

“Свіжим вітром дмухає”: Марічка Падалко, Лідія Таран і Наталія Мосейчук зробили нові зачіски – імідж 1+1

Склад ведучих на 1+1 доволі стабільний. Глядачі настільки звикли до цих облич, що, здається, начебто вони зовсім не змінюються. Насправді це не так. Падалко, Таран, Мосейчук зробили інші зачіски.

Одна в бабусиній кофті, інша – як з червоної доріжки: Маша Єфросиніна та Оля Полякова показали свої образи

Знамениті "дівчата" Оля Полякова та Маша Єфросиніна вийшли разом у кіно та продемонстрували цікаві образи. Одна виглядає, наче копала картоплю, інша – як з червоної доріжки.

Таке хотів би вчудити кожен: Ольга Цибульська та MamaRika прокаталися на візочку у супермаркеті – 2 відео

Іноді так хочеться повернутися в дитинство й утнути щось таке, від чого адреналін зашкалюватиме. Наприклад, прокататися у візочку по супермаркету. Mamarika та Ольга Цибульська наважилися саме на це.

“Розквітла”: колега Лесі Нікітюк, який замінив Притулу, прокоментував її роман з хлопцем молодшим на 9 років

Не так давно знаменита телеведуча Леся Нікітюк привідкрила таємничу завісу та поділилася з шанувальниками імʼям свого обранця. Колега Лесі, Богдан Шелудяк, не залишився осторонь та дав свій коментар.

Мало хто наважиться одягти такі штани, але Даша Квіткова змогла: колір незвичайний, а ще й черевички чорні

Даша Квіткова, українська блогерка та інфлюенсерка, давно підкорила шанувальників ідеальним почуттям стилю. Нещодавно зірка показала, як правильно стилізувати широкі штани.

“Поради для тих, кому за 60”: як не стати “овочем”, щоб не бути тягарем для дітей та рідних

Зазвичай люди з віком починають переживати, що стають тягарем для власних дітей. Мовляв, безпорадні й не можуть допомагати, як раніше. Щоб уникнути подібної проблеми, дотримуйтеся цих порад.