“День народження кожного дня”: як доньки та чоловік привітали Наталю Могилевську з 49-річчям (Відео)

Користувачів соціальних мереж приємно вразило відео святкування 49-річчя Наталі Могилевської. Співачка провела день народження в родинному колі.

Як ви уявляєте собі ідеальний день народження? Для Наталії Могилевської, яка більшу частину життя присвятила сцені та світському життю, ідеальна вечірка на іменини — це тихий теплий сніданок у колі сім’ї. Саме такий ідеальний день влаштувала співачці родина.

Чоловік та доньки Наталії готували її до сюрпризу ще звечора. Мішель та Софійка перед сном закрили маму в кімнаті, щоб та не підглядала.

Сама Наталя Могилевська у той вечір дещо хвилювалась і нервувала. Але то було приємне хвилювання — очікування чогось приємного. Напередодні свого 49-річчя співачка опублікувала допис в Instagram, в якому запитала підписників, чи вони теж хвилюються в очікуванні іменин.

Як доньки та чоловік привітали Наталю Могилевську з днем народження
Як доньки та чоловік привітали Наталю Могилевську з днем народження

Користувачі мережі відреагували на пост Могилевської досить позитивно. Серед коментарів можна натрапити на такі: “Ви зараз такою гарною стали, материнство вам дуже личить”, або “Вітаю) У мене день народження також 2 серпня. Завжди чомусь хвилювання, ще й можу поплакати на передодні”.

Уже безпосередньо в день свого 49-річчя Наталя Могилевська розмістила в мережі дві публікації. У першій – фото співачки з тортиком та коротким підписом, де вона подякувала близьким та нагадала, що любить їх.

Як доньки та чоловік привітали Наталю Могилевську з днем народження
Як доньки та чоловік привітали Наталю Могилевську з днем народження

Друга публікація — нарізка відео, на якому Могилевську вітають донечки та чоловік, а потім співачка дякує їм і дарує пісню зі словами: “У мене день народження кожен день, тому що поруч той, хто дає відчуття казковості життя”.

Також Могилевська подякувала своєму обранцеві Валентинові за його добре серце та підтримку співачки у найважливішому рішенні в її житті — стати мамою Софії та Мішель.

Користувачів мережі зворушило привітання родини Могилевської та відповідь співачки.

“Обожнюю такі справжні, теплі та емоційні відео із сім’єю. Це викликає такі почуття — реально кайф”, — написала одна з підписниць зірки.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.