“Шо то за кума”, або соцопитування від Лесі Нікітюк: з ким зі знаменитостей хотіли б породичатися українці

Оля Полякова заявила, що якби мала ще дітей, то взяла б кумою Лесю Нікітюк. Так співачка відповіла на звернення Нікітюк в соціальній мережі.

Днями Леся Нікітюк опублікувала в Instagram допис, в якому запитала підписників, кого з українського шоубізнесу вони без вагань взяли б за куму. Багато користувачів обрали саме Лесю.

Не проти зробити Нікітюк хрещеною мамою для своїх дітей і її зіркові друзі. Наприклад, бажання стати кумою ведучої виявила Оля Полякова. Леся відповіла співачці. “Тут без варіантів”, — написала телеведуча.

Підписники Лесі Нікітюк обрали кращу куму українського шоубізнесу
Підписники Лесі Нікітюк обрали кращу куму українського шоубізнесу

Що ж до інших варіантів кумів, то підписники пропонували гумористку Настю Ткаченко, продюсерку і колишню дружину Потапа Ірину Горову, співачку Тоню Матвієнко. Серед кандидатур на роль кума — Сергій Притула, співаки Арсен Мірзоян та Тарас Тополя, комік Іван Кухарчук та інші. Загалом, найбільше голосів користувачів у опитуванні від Лесі Нікітюк отримала сама ведуча та її колега Сергій Притула.

Один з підписників навіть запропонував Лесі стати не кумою, а дружиною.

Підписники Лесі Нікітюк обрали кращу куму українського шоубізнесу
Підписники Лесі Нікітюк обрали кращу куму українського шоубізнесу

Для привернення уваги ведуча доповнила допис з опитуванням відео із зображенням робочих моментів зі знімального майданчика. У короткому ролику демонструється процес підготовки до роботи — дорогу до студії, вибіг одягу, гримування.

Користувачі віддали належне стильному образу Лесі Нікітюк. Ведуча обрала помаранчевий брючний костюм з вільними штанами кльош та видовженим жакетом. доповнюють лук Лесі класичні туфлі-човники, підібрані під колір костюма, та строга зачіска — низький кінський хвіст з рівним проділом. Пом’якшує вигляд волосся довгий хвилястий чубчик, розділений по центру.

Підписники схвально відгукувались про лук ведучої та запитували, де можна знайти такий самий костюм.

Закінчується відео вже традиційною фішкою Лесі — жартом. Вона зробила своєрідну пародію — сидячи в кріслі, перекинула ногу на ногу, як героїня Шерон Стоун у фільмі “Основний інстинкт”.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.