Не Мальдіви і навіть не Монако – дещо крутіше: Катя Осадча здивувала вибором “курорту” на літо 2024

Протягом липня Катя Осадча встигла виступити на засіданні ООН, презентувати новий проєкт, доглянути за садом, озвучити мультик та багато іншого. При цьому ведуча часто картає себе за лінощі.

Цього літа, як і завжди в таку пору, в українських селебрітіз напружений графік: гастролі, фестивалі, записи нових програм. Знайти час на відпочинок буває складно. У зв’язку з зайнятістю та ситуацією в країні багато зірок обирають відпочити саме в Україні.

Хтось, як-от Ольга Сумська, встиг побувати на пляжі завдяки відвідинам кінофестивалю в Одесі, хтось вирвався на вихідні в Карпати, а хтось (наприклад, Леся Нікітюк) відвідав рідне місто чи село.

Катя Осадча теж далеко не їхала. Телеведуча відпочила вдома на грядках та в саду.

Катя Осадча показала світлини з літнього відпочинку в Україні
Катя Осадча показала світлини з літнього відпочинку в Україні

“Гортензії вдома цього року неймовірні”, — написала Осадча в instagram.

Саме ці слова стали підписом до публікації-звіту липня. Минулого місяця ведуча займалася благодійністю, побувала на зустрічі, організованій ООН в Женеві, разом з командою продовжувала роботу над серіалом-антологією “Зниклі”, озвучила персонажа мультфільму. При цьому Катерина встигає займатися садом та читати.

Катя Осадча показала світлини з літнього відпочинку в Україні
Катя Осадча показала світлини з літнього відпочинку в Україні

За минулий місяць вона встигла додати до переліку прочитаного п’ять книг. Зокрема, серед липневих рекомендацій телеведучої — роман Сергія Жадана “Інтернат”.

У книзі йдеться про події на сході України в 2014 – 2015 роках. У центрі сюжету — шкільний учитель, один із тисяч жителів невеличких шахтарських селищ. На початку роману Паша займав позицію “я тут ні до чого”, або “какая разніца”, але протягом сюжету ми можемо прослідкувати його трансформацію. Головний герой починає чітко усвідомлювати, що різниця таки є.

“Ми навіть не уявляли в такому масштабі, що у 2015 люди на сході вже жили в найстрашнішому жаху війни”, — написала Катя.

Що ж до саду чи городу, то для неї це не робота, а відпочинок, говорить Осадча. Улюблені клопоти Катерини — догляд за квітами. “Це моя медитація”, — говорить ведуча.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.