Дружина – в Одесу, а він – на Кіпр: поки Настя Каменських працює в Україні, Потап роз’їжджає по всьому світу

Поки Настя Каменських працює, заробляє гроші, займається спортом та волонтерством, Потап відпочиває. Протягом останніх місяців співак об'їхав чи не всю Європу.

Стрічка Насті Каменських в Instagram зараз виглядає звично — багато роботи, щоденні тренування та процедури краси, концерти. Інша справа — дописи її чоловіка Потапа, який наразі активно подорожує світом. Лише за минулий тиждень співак об’їхав, як мінімум три країни. І все це без дружини.

Єдине місце, де подружжя бачили разом — це фестиваль, який організувала Лайма Вайкуле у Латвії. За участь у цій події Каменських прилетіло чимало хейту від українських користувачів соцмереж.

Далі Настя повернулася в Київ. За розкладом у співачки були тренування в спортзалі, чергові зйомки та репетиції, а також концерт та благодійний збір на потреби військових в Одесі.

Графік Олексія Потапенка зовсім не такий, як у дружини. Після Юрмали виконавець встиг відпочити на Кіпрі. Потім Потап повернувся до Іспанії, щоб повболівати за улюблений футбольний клуб — “Барселона”. Про це співак розповів користувачам Instagram, опублікувавши допис, де він позує у фірмовій футболці команди.

Потапа помітили на Кіпрі без Насті Каменських
Потапа помітили на Кіпрі без Насті Каменських

Наступним пунктом призначення для Потапа стали гори. Це живописна пасторальна місцевість на кордоні Іспанії та Франції. Утім, співак натякнув, що в гори приїхав не відпочивати, а працювати.

“Андорра — таке неймовірне місце, гірський округ між Іспанією та Францією. Додам, що ми тут неспроста. Утім, поки не буду розкривати карти, розповім, для чого сюди приїхав трохи пізніше”, — написав виконавець під своєю публікацією в соціальній мережі.

Потапа помітили на Кіпрі без Насті Каменських
Потапа помітили на Кіпрі без Насті Каменських

Потап заінтригував підписників. Дехто припускає, що співак з командою поїхали до Андорри, щоб зняти новий кліп. Можливо, до нього приєднається і дружина, або це відео до нової пісні самої Насті — поки невідомо. Як пообіцяв Олексій, ми скоро все дізнаємось.

Зазначимо, що багато коментарів під постами Потапа приховано через образливий зміст. Це стало нормою для його соцмереж після того, як співак виїхав за кордон.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.