Попили кави, поласували реберцями та зібрали 7 мільйонів гривень: Сергій Притула розповів, як це працює

Стати "хрещеними батьками" роботів, або випити кави чи поїсти реберець за донат пропонує українцям Сергій Притула. Самі ж українці охоче взяли б ведучого за кума, показують результати опитування.

“Це робоча схема”, — говорить про свій спосіб збирати гроші на волонтерство Сергій Притула. Днями він повідомив, що в рамках нового проєкту вдалося зібрати більш ніж 7 мільйонів гривень для українських захисників.

Усім, хто хоче задонатити на “рій помсти” з безпілотників, тепер достатньо лише сходити в ресторан. Річ у тому, що донати пов’язали з програмою лояльності від мережі закладів громадського харчування !FEST. Тепер зробити внесок у благодійність можна бонусними балами, які користувачі отримують після обіду чи вечері в ресторані.

Сотні FPV-дронів вже можна придбати завдяки тому, що хтось просто замовив собі реберця, чи випив кави в кав’ярні.

“Випили кави, кусьнули пляцка та поїли ребер — а на фронті зʼявився ще один FPV-дрон! Може, це звучить дивно, але схема робоча! Таким чином ви вже змогли зібрати 7 078 456 гривень на “Рій помсти”, — написав Сергій Притула на своїй сторінці в Instagram.

Притула розповів, як йому вдалось зібрати 7 млн гривень
Притула розповів, як йому вдалось зібрати 7 млн гривень

Варто зазначити, що схожі акції, з можливістю донатити користуючись з бонусів, діють на мережах українських АЗС, магазинів та ін. Тому, якщо хочете пожертвувати бонусами, поцікавтеся на касі такою можливістю.

У межах іншого збору, цього разу на роботів для ЗСУ, Притула запропонував користувачам Instagram стати “хрещеними батьками” роботів. Українським захисникам передадуть десятки роботів і кожен охочий може дати їм імена. Серед уже затверджених телеведучим такі “позивні”: Гаплик, Тигролов, Робокоп, Валлі та Енеїда.

Притула розповів, як йому вдалось зібрати 7 млн гривень
Притула розповів, як йому вдалось зібрати 7 млн гривень

Цікаво, що багато українців охоче зробили б хрещеним батьком самого Сергія Притулу. Нещодавно Леся Нікітюк на своїй сторінці в Instagram влаштувала опитування стосовно того, кого з українського шоубізу користувачі вибрали б собі за кумів. Серед чоловіків переміг саме Притула.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.