Так разом чи ні? Каменських показала подарунок від чоловіка Потапа, який міг їй зрадити з найкращою подругою

Настя Каменських отримує подарунки від чоловіка навіть за тисячі кілометрів, після своїх концертів. Співачка показала, як Потап проявляє увагу до неї навіть знаходячись так далеко.

Подружжя Насті Каменських і Потапа має довгу історію, пара разом співали в гурті довгі роки та на всі чутки з приводу їх відносин не реагувала. Після того, як гурт розпався, співаки розійшлись у своїй кар’єрі по різних сторонах. Проте, через деякий час, Потап став продюсером Насті Каменських і допомагає писати пісні.

Пара одружилась у 2017 році в Лас-Вегасі, де провели скромну та спонтанну подію, а вже через два роки вони зіграли весілля в Україні – пишне, красиве та багате.

Пара проживала разом у невеличкому селищі недалеко від Києва – в елітних котеджах та мали сусідів-колег. Потім Настя Каменських почала підкорювати латинську Америку та в неї почалось все більше і більше концертів за кордоном.

На початку повномасштабного вторгнення, Потап покинув Україну, а Настя постійно змінює своє місце перебування – Європа, Америка, Україна. Співачка буває всюди та потрапляє на всі заходи.

Настя Каменських показала подарунок від Потапа
Настя Каменських показала подарунок від Потапа

Сам Потап зараз перебуває в Німеччині та має небагато виступів. Єдине, де він співає, так це деякі концерти, зі старими хітами та знайомими для всіх пісень.

Натомість Каменських встигає записати хіт іспанською, побувати в Мексиці на телебаченні та через невеликий час вже виступити в Україні з новими піснями разом з Островським.

Нещодавно співаки презентували новий альбом “Гріхи” та через їх відкритість на концертах та в кліпі, аудиторія вже почала пліткувати, що, мабуть між парою щось є, не дарма Потап знаходиться в Європі та одружені не живуть разом довгий час.

Настя Каменських виступала разом зі своїм чоловіком в Юрмалі, Латвії, на музичному фестивалі Лайми Вайкуле. А після цього пара знову роз’їхалась по різних країнах – Потап до Німеччини, Настя до України.

Настя Каменських показала подарунок від Потапа
Настя Каменських показала подарунок від Потапа

Днями тому в Одесі Настя мала виступ з новим альбомом, де на сцені з’явився Островський та між співаками було дуже “гаряче”, як зазначають слухачі.

Тим часом Потап, про якого вже давно ходять чутки, що він зраджує Настю Каменських з її колишньою подругою та яких помічали в одному готелі, не відстає та показує Насті, що чоловік завжди поруч. Каменських опублікувала фотографію, на якій тримає величезний кошик з квітами та щиро посміхається. У підписі артистка подякувала чоловікові за подарунок.

“Дякую, моє кохання”.

Настя Каменських показала подарунок від Потапа
Настя Каменських показала подарунок від Потапа

Популярне

Схожі статті

Всі ми родом з дитинства: як виглядали зірки у безтурботні шкільні роки — Монатік, Полякова, Надя Дорофєєва

У кожного з цих зірок дитинство було різним, та всі несуть із собою мрії, які з'являлися саме в ту пору. І сьогодні цікаво озирнутися на їх минуле та побачити, як тодішні амбіції втілилися в життя.

Парадокс Олі Полякової: їй пасує будь-який колір, а вона обрала саме цей. Стильна зачіска української діви

Відома українська співачка завжди вміла привернути увагу публіки. Протягом довгих років своєї кар'єри вона ходила зі світлим кольором волосся. Чому не наважилась змінити?

Мистецтво зачаровувати: як готували наложниць турецьких султанів пройти “золотим шляхом” в покої правителя

Після виходу на екрани серіалу "Величне століття", інтерес до життя османських султанів і їхнього гарему різко зріс. Проте він давав поверхневе уявлення про складні й багатогранні ритуали того часу.