Без макіяжу, з мішками під очима та у розтягнутій піжамі: Настя Каменських показала, як виглядає серед ночі

37-річна співачка Настя Каменських показала, як вона виглядає серед ночі. Сонна артистка без макіяжу, зачіски та у піжамі вразила прихильників своїм "пом'ятим" виглядом.

Настя Каменських – українська співачка, яку багато років поспіль вважають однією з найкрасивіших жінок шоу-бізнесу. Артистка завжди вирізнялася яскравою зовнішністю, грайливими кучерями і пишними формами.

Варто відзначити, що у Каменських повністю натуральна краса. На відміну від багатьох своїх колег, Настя не робила жодних пластичних операцій, чи косметологічних маніпуляцій, які удосконалюють зовнішність.

Настя Каменських вразила своїми фото без макіяжу
Настя Каменських показала себе сонну без макіяжу

37-річна Каменських не соромиться свого віку і того факту, що її зовнішність вже почала змінюватися. Так, співачка час від часу публікує у своєму блозі фото, де вона без макіяжу та фотошопу. На цих знімках можна розгледіти, що у Насті вже з’явилися перші зморшки, а на обличчі є пігментація та перші вікові зміни шкіри.

Так, на днях співачка опублікувала у своїх Інстаграм-сторіс відео, яке вона зробила вночі. Співачка прокинулася о пів на другу ночі через сигнал повітряної тривоги. На відео сонна Настя без макіяжу, з розтріпаним волоссям та у піжамі дивиться у камеру, а на фоні лунає сирена.

Настя Каменських показала себе сонну без макіяжу
Настя Каменських показала себе сонну без макіяжу

Варто відзначити, що Настя Каменських не дуже багато часу проводить в Україні. Так, співачка зараз намагається “розкрутитися” за кордоном, зокрема в Латинській Америці. А ось в Україну вона приїжджає лише тоді, коли в неї заплановані тут концерти, чи інші справи, пов’язані з роботою.

Нагадаємо, останнім часом в Мережі ходять чутки, що Настя Каменських розлучилася зі своїм чоловіком Потапом. Подружжя дійсно вже тривалий час не живуть разом. Це можна зрозуміти по соціальним мережам подружжя. Так, коли Настя в Україні, Потап десь за кордоном. А коли репер повертається на Батьківщину, то Настя їде в іншу країну.

Та ось самі Потап і Каменських наразі не підтверджують чутки про своє розлучення і відмовляються від інтерв’ю та не дають коментарі журналістам.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.