5 співачок, які стали популярнішими, коли набрали вагу – Каменських, Могилевська, Джамала: фото тоді й зараз

Поки одні жінки намагаються скинути вагу, інші – приймають себе такими, якими вони є і добиваються успіху. Каменських, Могилевська та ніші жінки стали популярними саме тоді, коли набрали вагу.

Бодіпозитив зараз входить у моду. Якщо раніше всі жінки прагнули схуднути і мати ідеальну фізичну форму, то зараз стає модним приймати себе у будь-якій вазі і зі всіма недоліками.

Варто відзначити, що серед зірок українського шоу-бізнесу є багато тих, кого важко назвати тростинками. Та вони стали успішними і популярними, незважаючи на зайві кілограми.

Наталія Могилевська

Могилевська до та після схуднення
Могилевська до та після схуднення

Наталія Могилевська до 30 років не мала проблем з вагою, вона завжди була стрункою та підтягнутою. Та після 30 років, коли співачка якраз була на піку своєї популярності, вона почала стрімко гладшати. Гастролі, ненормований графік роботи та сну, їжа на ходу та фаст-фуд – все це стало причиною набору ваги.

Зараз Могилевська має відносно пишні форми, але виглядає дуже гармонійно у своїй вазі.

Джамала

Джамала до і після схуднення
Джамала до і після схуднення

Джамала – співачка з унікальним та сильним голосом і яскравою зовнішністю. Артистка виглядає дуже жіночною і красивою, та тростинкою її назвати складно. Пишні форми у співачки з’явилися після народження першого сина, а нещодавно артистка стала мамою втретє.

Настя Каменських

Настя Каменських до та після схуднення
Настя Каменських до та після схуднення

Каменських – жінка, яка постійно, то худне, то знову набирає вагу. Та пік ваги Насті припав саме на пік популярності гурту “Потап і Настя”. Тоді співачка важила 80 кілограмів. Настя зізнається, що в той період не слідкувала за власним харчуванням і в її раціоні було багато фаст-фуду та іншої шкідливої їжі.

Альона Альона

Альона Альона до та після схуднення
Альона Альона до та після схуднення

Реперка Альона Альона завжди мала пишні форми. Втім, коли у 2020 році виконавиця брала участь у шоу “Танці з зірками”, вона схудла на 20 кілограмів. Та тримати цю вагу їй не вдалося і скинуті кілограми повернулися назад. Та це не завадило реперці здобути неабияку популярність не лише в Україні, а й у Європі. Цього року Альона Альона представляла Україну на “Євробаченні” разом зі співачкою Джері Хейл.

Олександра Заріцька

Олександра Заріцька схудла на 30 кг і змінилася до невпізнання
Олександра Заріцька до та після схуднення

Гурт “Казка” – нині дуже популярний в Україні. Та на піку своєї популярності він був саме у 2018 році, коли вийшла одна з найвідоміших їхніх пісень “Плакала”. Саме тоді вокаліста гурту Олександра Заріцька була на піку своєї ваги і важила більше 100 кілограмів. Варто відзначити, що за останній рік співачка помітно схудла.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.