facebook

Це могла бути Мартиновська: Ярославський дав волю почуттям на “МастерШеф”: “Я любив дуже сильно 4 рази”

Відомий український кулінар і блогер Володимир Ярославський розповів, скільки разів за своє життя закохувався. Чоловік також зізнався, що саме вважає коханням.

Володимир Ярославський, відомий український кулінар і суддя шоу “МастерШеф” нещодавно висловився про своє особисте життя. Просто в ефірі фінального випуску проєкту знаменитість розповів про те, що таке кохання для нього. Також чоловік пригадав, скільки разів він закохувався.

Ярославський розповів про кохання

За словами Володимира Ярославського, за своє життя він закохувався 4 рази. Втім, кожен із цих випадків був особливим. Знаменитість поділився щирими почуттями та думками про те, що кожного разу всередині в нього прокидалось сильне кохання.

Втім, додав Володимир Ярославський, із часом його сприйняття кохання змінилось. Знаменитість зазначив, що раніше він вважав справжнім виявленням почуттів “метелики в животі” та переживання. А ось тепер кулінар усвідомлює, що справжнє кохання – це коли ти відчуваєш щастя та спокій від кожної проведеної разом митті.

Володимир Ярославський розповів, скільки разів за життя закохувався та що вважає коханням
Володимир Ярославський розповів, скільки разів за життя закохувався та що вважає коханням

За словами судді “МастерШеф”, тепер він розуміє – коли кохаєш іншу людину, то по-справжньому та завжди радієш проведеному разом часу. Це може бути спільна вечеря, а може бути проведений разом час. Ви можете просто подивитись серіал разом або отримати від коханого чи коханої подарунок – і все це зробить вас щасливим.

Володимир Ярославський розповів, скільки разів за життя закохувався та що вважає коханням
Володимир Ярославський розповів, скільки разів за життя закохувався та що вважає коханням

Нагадаємо, що про особисте життя відомого українського кулінара Володимира Ярославського відомо мало – такими подробицями він ділитись не бажає. Втім, знаменитість колись розповідав, що в його житті були тривалі стосунки, які, на жаль, завершились, бо “пішли не туди”. Нині серце Ярославського самотнє.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?