“Маю взяти цей хрест на душу”: що загадкова Клавдія Петрівна розповіла про концерт у Палаці спорту

Хто така Клавдія Петрівна (Klavdia Petrivna), розповіла публіці Тіна Кароль. Загадкова співачка погодилася на перше інтерв'ю і заінтригувала користувачів соцмереж анонсом першого концерту.

Прийом піарників, коли особу виконавця довго приховують, а його пісні виходять і провокують багато розмов та чуток, не є новим для шоубізнесу. Утім, раніше образи співаків замінювали, наприклад, анімовані герої у кліпах. А так, щоб на сцену виходила жінка у вуалі та широкому капелюсі, який прикриває обличчя, то для українського шоубізу це вперше.

Продюсери ж Клавдії зазначають, що дівчина сама захотіла закрити обличчя перед першим виступом — на випадок, якщо він буде провальним. Утім, співачка не відмовилась від приховування обличчя й надалі. Це лише підігріло зацікавленість її персоною.

Що відомо про Klavdia Petrivna?

Клавдія Петрівна, попри поважний псевдонім, зовсім юна виконавиця. раніше її продюсери розповідали, що дівчина навчається в коледжі. Отже, найімовірніше виконавиці немає і двадцяти років.

На окремих світлинах можна помітити, що співачка білявка. Також, з першого інтерв’ю можемо помітити діалектну вимову.

Своєю головною метою співачка називає популяризацію української музики у поєднанні з історією. Ми справді дуже мало знаємо про українські таланти ХХ століття, вважає виконавиця.

Припускають, що за вуаллю Клавдії ховається 18- річна сестра співака Osty Соломія Опришко. До такого висновку прийшов блогер Богдан Беспалов, який ретельно дослідив дописи Osty в соціальних мережах.

Які таємниці співачка розкрила Тіні Кароль?

На питання щодо складності роботи в українському шоубізнесі Клавдія Петрівна зазначила, що поки лише звикає до усіх цих процесів, утім їй подобається.

Клавдія Петрівна розповіла про свій перший сольний концерт
Клавдія Петрівна розповіла про свій перший сольний концерт

Тіна Кароль взяла інтерв’ю у співачки під час запису програми “Дім звукозапису”. У черговій серії Клавдія Петрівна разом з оркестром надала нового звучання пісні “Намалюй мені ніч”. Саме з цієї пісні почалася любов співачки до ретро-пісень.

“Я хочу, щоб ця пісня підкорила серце сучасного слухача. Вважаю, що подарувала їй нове життя і звучання, зрозуміле для сучасного покоління”, — розповіла виконавиця.

У першому інтерв’ю співачка також розповіла, що займається музикою з п’яти років. Це значно полегшує її роботу.

Клавдія Петрівна розповіла про свій перший сольний концерт
Клавдія Петрівна розповіла про свій перший сольний концерт

Восени в Клавдії заплановано концерт в Палаці спорту в Києві. Квитки на подію вже давно розкуплені. Це шалене навантаження і відповідальність для молодого виконався, говорить Тіна Кароль. На питання, як впоратися з цим і підготуватися, Клавдія сказала:

“Мені вже дуже не терпиться виступити. Хвилююсь, але гадаю, що все найцікавіше — попереду. Раз Бог мені дав таку можливість, значить мушу взяти цей хрест і нести”.

Популярне

Схожі статті

Я й не здогадувалась, що можна зробити це так просто: з фаршу, грибів та сиру готую шикарний соковитий рулет

Соковитий рулет із фаршу, грибів та сиру – це справжня знахідка для тих, хто хоче здивувати дорогих їдоків чимось особливим. Такий рулет виходить надзвичайно ароматним і ніжним.

“Зрадила Україну”: Віталій Козловський відреагував на звинувачення його зведеної по батьку сестри Олени

У наш час, коли інформація поширюється блискавично, особливо важливо бути уважними до деталей і перевіряти факти. Нещодавно сталася прикрість між одним виданням та Віталієм Козловським.

Щоб вареники не розвалилися під час варіння роблю таку фішку: секрет еластичного тіста, перевірений роками

Кожен, хто хоча б раз готував вареники, знає, що тісто — це ключовий елемент страви, бо в ідеалі вони мають бути м'якими, злегка пружними, тримати форму й не розповзатися у воді.