“Хімія, операція, опромінення”: найбагатша співачка Камалія зізналася, що у неї знайшли рак як у Алли Мазур

47-річна Камалія зовсім не живе казковим життям найбагатшої співачки, як здається з боку. Зірка вперше зізналася, що колись у неї знайшли недугу як у Алли Мазур та поділилася деталями.

Співачка Камалія завжди була на слуху, про неї всі знають, як про найбагатшу артистку України. Вона була заміжня за Мохаммадом Захуром, з яким вони разом збудували великий особистий палац, народили доньок-близнючок та прожили разом понад 20 років. Причину розлучення пара не говорила, але лише натякали, що Камалія закохалась в іншого.

Зараз колишня пара разом дуже добре спілкуються, вони залишились друзями та продовжують виховувати разом двох діточок.

Проте, у житті Камалії все не так солодко, як може здаватися. У своєму інтерв’ю Славі Дьоміну співачка розповіла подробиці своїх темних етапів у житті. Жінка пережила онкологію, операції, хіміотерапію, два викидні та навіть клінічну смерть.

Артистка розповіла, що у її мами сталася клінічна смерть після того, як вони розлучились із батьком – складний період для співачки, тому що батько мав залежність від алкоголю та ненормальну поведінку в сім’ї.

Співачка Камалія розповіла про онкологічну хворобу, яку у неї знайшли
Співачка Камалія розповіла про онкологічну хворобу, яку у неї знайшли

Через час Камалія сама пережила клінічну смерть. У артистки з самого дитинства були камені у нирках, які запалились. Тоді жінка пережила операцію по видаленню та навіть на деякий час покинула своє тіло – клінічна смерть.

Як розповідає співачка, дійсно був тунель, було облегшення та блаженство, вона не відчувала ту біль, яка була в тілі, парила у невагомості. А потім вона відчула, як її зосасує назад в тіло, наче невидима сила.

“Я так намучалася… В мене було таке відчуття, що мені не хотілося повертатися”.

Також у житті Камалії було цілих два викидні, які були вже на великому терміні.

Проте, це не все жахіття, яке довелось пережити жінці. Як виявилось, чотири роки тому Камалія пережила онкологію на грудях, вона була на перших стадіях, вчасно почали лікування та не дали розростися пухлині. Співачка мала операцію по видаленню і після цього проходила хіміотерапію.

“Я пережила онкологію грудей чотири роки тому. Але дуже вчасно знайшли і помітили. Часткове видалення, де була пухлина. В мене була перша стадія. Я пережила хімію в таблетках і операцію, і лучеву”.

На питання, чому Камалія не розповідала раніше ці історії, вона сказала, що не любить згадувати сумне, бо кожного разу переживає як в перший раз і ставиться до всього так, що історія пройдена, її потрібно закрити та не згадувати.

Слава Дьомін запитав: “як ти тримаєшся?”, – Камалія посміхнулась та запитала: “ну бачиш? Як я – нічого?”, – і показала на себе. На що інтервʼюєр відповів – “офігенно”.

Співачка Камалія розповіла про онкологічну хворобу, яку у неї знайшли
Співачка Камалія розповіла про онкологічну хворобу, яку у неї знайшли

Камалія розповіла, що все пережити її допомогло – творчість, хобі, спорт, відволікання, професіонали-лікарі та віра у силу Бога. І не дивлячись ні на що, вона не боїться перешкод, продовжує посміхатися та головне – продовжує життя.

Популярне

Схожі статті

Олена Мозгова, Вікторія Мартинюк, Марія Яремчук: всі жінки Пономарьова, з якими він має спільну історію

Олександр Пономарьов має цікаву творчу діяльність і ще цікавіше особисте життя. Що відомо про кожну з жінок, яка вплинула на нього, як на особистість?

Мама знайшла рецепт зі старого записника, а мені сподобалось: овочевий салат “Десятка” в банках на зиму

Якщо ви хоч раз готували салати на зиму, то, напевно, вже знаєте про дивовижний і дуже простий у приготуванні салат "Десятка". Він отримав свою назву завдяки ідеальній пропорції інгредієнтів.

Справжні квашені помідори на зиму “Як із бочки”: такі можна зберігати навіть в квартирі або на балконі

Квашені помідори, приготовані за цим рецептом, можуть зберігатись протягом довгого часу в умовах звичайної квартири. Достатньо просто дослухатись до порад, описаних у статті.