“На мене чекає Холостяк”: екс-дружина Володимира Остапчука остаточно повернулась до України через кохання

Христина Горняк, колишня дружина Володимира Остапчука остаточно повернулась до України та розповіла подробиці, чому врешті прийшла до цього рішення і які плани має на майбутнє вдома.

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк довгий час жила на дві країни – Україна та Австрія і постійно змінювала своє місце перебування. Але тепер блогерка остаточно вирішила повернутися на батьківщину та не залишатися за кордоном.

Ба більше, Христина заговорила про участь в реаліті-шоу “Холостяк”.

Пару днів тому Горняк відвідала благодійний ярмарок у Києві “Ora Chariti Market”, де розповіла причину свого повернення до України. Як розповідає самотня блогерша, вона хоче знайти своє кохання саме в Україні, тому це є одною з головних причин повернення Христини.

“Я дуже хочу, аби мій майбутній обранець, моє кохання на все життя, був саме з України”.

На питання від журналіста, чи хотіла б Христина взяти участь в новому сезоні шоу “Холостячка” та якби запросили дівчину в головну роль, чи погодилась би вона.

Колишня дружина Остапчука розповіла причини переїзду в Україну
Колишня дружина Остапчука розповіла причини переїзду в Україну

На що Горняк не приховуючи відповіла, що отримує повідомлення від прихильників з приводу цього кожного дня і якби її запросили режисери, вона би обов’язково спробувала себе у ролі головної холостячки країни.

“Але зараз не на часі, тому що наші класні хлопці сьогодні на фронті, вони герої, а після подивимось”.

Цим Христина натякнула, що хотіла би бачити у проєкті поруч із собою військового або ветерана, тому що вважає саме цих людей героями та справжнім прикладом чоловіка.

Горняк розповіла, що вона зараз ходить на побачення та чи вільне її серце прямо зараз, відповіді не дала. А напитання журналістки, чи це один коханець або просто “побачення” з різними, Горняк засміялась та не відповіла, тож, можливо Христина вже має обранця, але поки що тримає все це у секреті.

Колишня дружина Остапчука розповіла причини переїзду в Україну
Колишня дружина Остапчука розповіла причини переїзду в Україну

Горняк була організатором ярмарки, на якій було представлено безліч українських брендів одягу, а виручені кошти з прибутку віддати на пошиття військового одягу для жінок-захисниць.

Популярне

Схожі статті

Олена Мозгова, Вікторія Мартинюк, Марія Яремчук: всі жінки Пономарьова, з якими він має спільну історію

Олександр Пономарьов має цікаву творчу діяльність і ще цікавіше особисте життя. Що відомо про кожну з жінок, яка вплинула на нього, як на особистість?

Мама знайшла рецепт зі старого записника, а мені сподобалось: овочевий салат “Десятка” в банках на зиму

Якщо ви хоч раз готували салати на зиму, то, напевно, вже знаєте про дивовижний і дуже простий у приготуванні салат "Десятка". Він отримав свою назву завдяки ідеальній пропорції інгредієнтів.

Справжні квашені помідори на зиму “Як із бочки”: такі можна зберігати навіть в квартирі або на балконі

Квашені помідори, приготовані за цим рецептом, можуть зберігатись протягом довгого часу в умовах звичайної квартири. Достатньо просто дослухатись до порад, описаних у статті.