Максим Галкін прокоментував повернення 75-річної Алли Пугачової на сцену: “Бажання продовжити роботу”

В інтернеті почала з'являтися інформація з приводу повернення Алли Пугачової на велику сцену на батьківщині. Її чоловік Максим Галкін прокоментував чутки навколо та розповів правду.

Алла Пугачова була на сцені все своє життя, але останні 15 років все менше й менше з’являється з мікрофоном в руках, як розповідала сама співачка.

У 2019 році Примадонна офіційно завершила свою сольну кар’єру, коли їй виконалось 70 років та пішла з великої сцени. Проте, ще з’являлась декілька років на закритих заходах, виставах або подіях. Була рідко десь, але завжди залишалась ефектним гостем.

У 2022 році вона засудила агресії росії проти України та виїхала за кордон разом із родиною, після цього Алла Борисівна перестала з’являтися на сцені взагалі. Її чоловік Максим Галкін веде свій блог та багато подорожує країнами з виступами-стендапами, а 75-річна співачка відпочиває та майже не співає.

Максим Галкін прокоментував повернення дружини до сцени
Максим Галкін прокоментував повернення дружини до сцени

На Пугачову вже почали “вішати” стан здоров’я, що вона не може ходити або втратила голос. Проте, нещодавно, на музичному фестивалі в Юрмалі, Латвія, 75-річна артистка знову вразила всіх прихильників своїм виглядом – неперевершеним у поважному віці. Співачка гідно тримається та відвідує заходи.

А ось на питання, чому взагалі зникла зі сцени, Алла Борисівна прокоментувала, що поки десь стріляє, птахи мовчать. Пугачова зазначила, що через це в неї зовсім немає ніякого настрою та натхнення на спів та як взагалі можна співати, поки інші страждають.

А от на батьківщині Алли Борисівни кожне її слово сприймають по-різному. Співачці вже збирали дати статус іноземного агента, як її чоловікові, якого вже встигли звинуватити у фінансуванні української армії.

Тож, в росії продовжують “навішувати ярлики” на Примадонну та постійно звинувачують у чомусь. Сьогодні Максим Галкін прокоментував черговий фейк з приводу дружини.

У російських новинах повідомляють, що наче Алла Борисівна збирається повернутися на батьківщину до кінця літа та запланувати великий концерт. Ба більше, спробувати вирішити та вплинути на статус іноземного агента Максима Галкіна.

На що чоловік співачки відповів, що все це брехня та ніхто нікуди не збирається повертатися, тим більше мати виступи в росії.

“Вигадки від початку до кінця. З чого вони взяли, що Алла збирається в Росію? Як вони це придумують?”

Максим Галкін прокоментував повернення дружини до сцени
Максим Галкін прокоментував повернення дружини до сцени

Популярне

Схожі статті

Померлих акторів серіалів “Бідна Настя” і “Солдати” стало на 1 більше: від чого помер Роман Мадянов

Відомий російський актор Роман Мадянов відійшов у вічність. Що відомо про причини такої події та яким було його життя і професійна акторська діяльність?

2 в одному: простота та елегантність. Так смачно курячу грудку не приготують і в ресторані. А ви зможете!

Іноді здається, що смачну страву можна скуштувати лише в ресторані, але цей рецепт курячої грудки доведе вам зворотне. Простота й елегантність, робить страву справжньою знахідкою для домашньої кухні.

Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.