facebook

Хотіла заміж і була брюнеткою: як 30-річна дружина Віктора Павліка виглядала за 1,5 місяці до зустрічі з ним

30-річна Катя Репяхова показала, якою вона незадовго до зустрічі з Віктором Павліком. Тоді дівчині було трішки більше за 20, вона була брюнеткою, а її обличчя ще не знало, що таке пластика.

Катя Репяхова – четверта дружина відомого українського артиста Віктора Павліка. Дівчина молодша за виконавця аж на 28 років, та це не завадило їм побудувати міцну сім’ю. Зараз Каті 30. Вона – успішна бізнес-леді, власниця бізнесу, блогерка та концертна директора свого зіркового чоловіка.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показала свій будинок у Дніпрі
Як зараз виглядає дружина Віктора Павліка

Зараз Катя – справжня красуня. Вона ходить в найкращі салони краси, гарно одягається, а свої маленькі недоліки вона вже виправила у пластичного хірурга. А як виглядала Репяхова до знайомства з Віктором Павліком?

Нещодавно у своєму Інстаграм-блозі дівчина опублікувала архівне фото з весілля своєї подружки. На знімку Каті 21 і вона ще не знайома зі своїм майбутнім чоловіком.

Катя Репяхова показала, як виглядала до зустрічі з Віктором Павліком
Катя Репяхова показала, як виглядала до зустрічі з Віктором Павліком

За півтора місяці до зустрічі з ВП

, – підписала знімок Репяхова.

На фото молода Катя позує у красивій рожевій сукні подружки нареченої. В руках у неї табличка “Також хочу заміж”. Цікаво, що тоді дружина Павліка була брюнеткою.

Що відомо про знайомство Каті Репяхової і Віктора Павліка

Віктор Павлік і Катя Репяхова познайомилися у 2015 році після концерту музиканта у Миколаєві. За збігом обставин, Катя жила в тому ж готелі, що і Віктор Франкович, у сусідньому з ним номері.

На момент знайомства з Катею Павлік був у шлюбі з третьою дружиною Лорою Созаєвою, та тоді їхній шлюб переживав кризовий період. Так, стосунки між артистом і його молодою прихильницею швидко розгорілися. Згодом Павлік зробив Репяхову своїм концерним директором і вона, будучи його коханкою, стала до нього набагато ближчою.

Катерина Репяхова поділилась планами на майбутнє
Катерина Репяхова і Віктор Павлік

Зі своєю третьою дружиною Віктор Павлік розлучився лише через 5 років – у 2020 році, а вже через кілька місяців він повів під вінець Репяхову. У 2021 році у подружжя народився син Михайлик.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.