facebook

Тіна Кароль зізналася, що ніколи не розповість про свій другий шлюб та нового чоловіка: тримає у секреті

Українська співачка Тіна Кароль вже більше 10 років самотня і не має поряд коханого чоловіка. Та чи дійсно це так, чи це лише частина сценічного образу артистки?

Тіна Кароль виходила заміж лише один раз. У 2008 році співачка одружилася зі своїм продюсером Євгеном Огіром. Втім, їхня історія кохання закінчилася трагічно. У 2013 році Євген Огір помер через онкологічну хвороби.

Тіна Кароль і Євген Огір

Так трапилося, що саме після смерті чоловіка Тіна Кароль стала популярною. Свої пісні вона присвячувала чоловіку, якого більше немає і вони торкалися душі слухачів. Багато років поспіль Кароль в інтерв’ю говорила про тугу за чоловіком і про те, що вона більше ніколи не зможе впустити у своє серце іншого. Так, за співачкою закріпився образ самотньої жінки, яка назавжди залишиться вірною своєму чоловіку, якого вже немає вживих.

Тіна Кароль розповіла, як таємно вийшла заміж на Мальдівах
Тіна Кароль заявила, що не розповість про свій другий шлюб та нового чоловіка

Та чи дійсно всі ці 11 років Тіна Кароль була самотньою і не мала навіть короткотривалих романів?

Співачці час від часу приписували стосунки то з одним, то з іншим чоловіком. Та все це було лише піар-холод. Як приклад – вдаваний роман з молдавським мачо Даном Баланом. Дан і Тіна впродовж кількох сезонів проєкту “Голос країни” вдавали, що між ними є стосунки, кокетували на камеру і залицялися один до одного. Та після закінчення “Голосу” продюсер проєкту зізнався, що роман Дана та Тіни був лише вдалим піар-ходом для підвищення рейтингів шоу.

Тіна Кароль розповіла про своє особисте життя після Євгена Огіра
Роман Тіни Кароль і Дана Балана був лише піар-ходом

Своє ж реальне особисте життя Тіна Кароль ретельно приховує. Нещодавно, відповідаючи на питання підписників, Тіна зізналася, що якщо вдруге вийде заміж, то ніколи не розповість про це прихильникам і, очевидно, не покаже свого нового обранця на загал.

Тіна Кароль заявила, що не розповість про свій другий шлюб та нового чоловіка
Тіна Кароль заявила, що не розповість про свій другий шлюб та нового чоловіка

До слова, Тіна Кароль вже неодноразово говорила, що мріє стати мамою ще раз. При цьому співачка не уточняла, чи вона хоче сама народити, чи, можливо, взяти дитину з дитячого будинку, чи скористатися послугами сурогатного материнства. Та нещодавно Тіна зізналася, що веде здоровий спосіб життя зокрема через те, що планує ще самостійно народити дитину.

Популярне

Схожі статті

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.

Мама Сердючки Інна Білоконь постарішала ще на 1 рік: як її привітав з днем народження Андрій Данилко

Відомий український співак Андрій Данилко привітав з днем народження маму Вєрки Сердючки, Інну Білоконь. Чим сьогодні займається сценічна "мама" Данилка та скільки років відзначає?