facebook

Одна від Арсена, друга від колишнього: Тоня Матвієнко показала двох доньок разом – такі різні і такі рідні

Співачка Тоня Матвієнко показала своїх доньок від різних чоловіків. Різниця у віці між сестрами складає аж 18 років. Вони дуже різні, але мають чудові стосунки один з одним.

Відома українська співачка Тоня Матвієнко – мама двох дітей. Різниця у віці між доньками артистки складає аж 18 років. Зараз старшій доньці Тоні Уляні 26 років, а молодшій – всього 8. Незважаючи на велику різницю у віці, сестри дуже близькі, мають теплі стосунки і підтримують одна одну.

На днях Тоня Матвієнко у своєму Інстаграм-блозі показала зворушливе фото своїх доньок. Старша Уляна обійняла молодшу Ніну і ніжно пригорнула її до себе.

Тоня Матвієнко показала своїх доньок від різних чоловіків
Тоня Матвієнко показала своїх доньок від різних чоловіків

Мої

, – підписала знімок Тоня Матвієнко.

Старша Уляна

Як виглядає старша донька Тоні Матвієнко

Свою старшу доньку Уляну Тоня Матвієнко народила у досить ранньому віці – у 16 років. Вона завагітніла від 23-річного хлопця, за якого і вийшла вперше заміж. На шлюбі з батьком дитини наполягли батьки Тоні. Та все ж, щастя з юнаком було недовгим. Матвієнко прожила у першому шлюбі з чоловіком 10 років та, зрозумівши, що більше не кохає його, вирішила розлучитися.

Незважаючи на те, що Матвієнко стала мамою у 16 років, вона гарно справлялася зі своїми батьківськими обов’язками і стала гарною мамою.

Молодша Ніна

Як виглядають діти Тоні Матвієнко

Молодшу доньку Ніну Тоня Матвієнко народила у шлюбі з Арсеном Мірзояном. Дівчинку назвали на честь бабусі Ніни Митрофанівни Матвієнко. Дівчинка росте дуже активною, творчою та харизматичною і час від часу з’являється зі своїми зірковими батьками на світських заходах. 8-річна Ніна не боїться камер, публіки і, можливо, в майбутньому також стане артисткою.

Тоня Матвієнко зізнається, що діти – найбільше щастя у її житті. Жінка виховує доньок в атмосфері любові та взаємоповаги і вчить їх цінувати рідних, поважати і любити один одного.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.