Софії Ротару виповнилося 77: як виглядає “Національна легенда України” зараз – елегантний вік і вигляд

Сьогодні народна артистка України Софія Ротару святкує своє 77-річчя та виглядає на всі 100. Співачка завжди вражала своїм виглядом – молода, доглянута та без жодної зморшки.

Українсько-молдовська співачка-красуня Софія Ротару святкує своє 77-річчя. Зірка народилась у Молдові та певний час жила разом із своїми сестрами. Але доля привела Ротару до України, в якій вона провела все своє життя, будувала кар’єру та мала величезні концерти.

У 2022 році Ротару пішла з великою сцени та вже два роки не лише не дає концерти та не виступає, а взагалі зникла з українського інфопростору. Нещодавно її сестра Ауріка давала інтерв’ю та відмовилась розмовляти на тему сестри взагалі, проте вважає своїм колом сім’ї доньку, її чоловіка та дітей.

Софія Ротару святкує 77-річчя та виглядає на всі 100
Софія Ротару святкує 77-річчя та виглядає на всі 100

Єдине, що розповіла молодша сестра Софії, Що зараз зірка українського шоубізнесу перебуває в Україні, знаходиться у своєму домі, що збудований на Київщині.

Співачка відмовляється від жодних коментарів, та навіть коли в інфопросторі з’явилась інформація з приводу Вілли Софії, яка знаходиться в Ялті і яку зараз росія хоче забрати у Ротару, зірка ніяк не відреагувала. Натомість Ауріка розповіла, що вона в тому домі не була з 2012 року, а Ротару з 2014.

Але сама Софія Ротару після 2014 року, коли вже росія вторглась в Україну, мала виступи на території країни-агресора, хоча зазначила, що припиняє гастрольну діяльність в цій країні після 2014 року.

На початку 2022 року Ротару ще встигла навіть випустити пісню “Зимна ніч”, проте все одно довелось припинити свою кар’єру та творчість.

Софія Ротару святкує 77-річчя та виглядає на всі 100
Софія Ротару святкує 77-річчя та виглядає на всі 100

Але співачка час від часу реагує на події в країні та світі та публікує на своїй сторінці поодинокі сторіс – так Ротару відреагувала на влучання в лікарню Охматдит.

До цього Софія Михайлівна публікувала історію, в якій чітко висловилась та підтримала Україну:

“Незалежність і свобода коштують дорого — це правда, але невже вони варті того, щоб російські ракети знищували мирних жителів, дітей та руйнували міста України?.. Я у Києві! Молюся за наших захисників та мир в Україні!”

Популярне

Схожі статті

Олена Мозгова, Вікторія Мартинюк, Марія Яремчук: всі жінки Пономарьова, з якими він має спільну історію

Олександр Пономарьов має цікаву творчу діяльність і ще цікавіше особисте життя. Що відомо про кожну з жінок, яка вплинула на нього, як на особистість?

Мама знайшла рецепт зі старого записника, а мені сподобалось: овочевий салат “Десятка” в банках на зиму

Якщо ви хоч раз готували салати на зиму, то, напевно, вже знаєте про дивовижний і дуже простий у приготуванні салат "Десятка". Він отримав свою назву завдяки ідеальній пропорції інгредієнтів.

Справжні квашені помідори на зиму “Як із бочки”: такі можна зберігати навіть в квартирі або на балконі

Квашені помідори, приготовані за цим рецептом, можуть зберігатись протягом довгого часу в умовах звичайної квартири. Достатньо просто дослухатись до порад, описаних у статті.