Подарунки дарують іменинникам, але не у випадку з Дашею: Астаф’єва на своє 39-річчя зробила всім сюрприз

Днями Даша Астаф'єва відсвяткувала тридцять дев'ятий день народження. На честь свята вона презентувала сюрприз своїм підписникам. Скористатись подарунком від Даші можна до вересня.

До 2022 року публіка сприймала Дашу Астаф’єву переважно як гарненьку співачку чи дівчину з обкладинки чоловічого журналу. Два роки тому вона здивувала всіх глибиною особистості та інтелектом. Астаф’єва постала в нових неочікуваних амплуа — волонтерки та популяризаторки читання.

Нещодавно співачка разом зі своїми друзями ініціювала створення застосунку UnderBooks. Це додаток для читання книг на смартфоні. Також у застосунку можна слухати аудіокниги.

Це лише один зі способів артистки популяризувати читання. Також Даша Астаф’єва розміщує книжкові рекомендації на своїх сторінках у соціальних мережах. Крім того, зірка постійно пропагує читання у своїх інтерв’ю.

Навіть 39-річчя артистки стало приводом для популяризації книг. На свій день народження Даша Астаф’єва зробила сюрприз для своїх підписників у Instagram. Співачка подарувала їм можливість протягом тижня безоплатно читати та слухати книги в додатку. Скористатися подарунком від Даші може кожен охочий — акція від популяризаторки читання діє до вересня.

“Тепер кожен отримає можливість протягом семи днів слухати та читати наші рідні українські книжки! Промокод для застосунку діятиме до 4 вересня. Отож, не втрачайте час, реєструйтесь та діліться цим дописом”, — написала артистка на своїй сторінці у соцмережі.

Даша Астаф'єва на своє 39-річчя зробила всім сюрприз
Даша Астаф’єва на своє 39-річчя зробила всім сюрприз

Також Даша Астаф’єва презентувала нові можливості свого додатка для читання. Тепер користувачі можуть читати та слухати книги навіть в режимі офлайн. Для цього у застосунку була додана функція завантаження. Користуватися додатком без підключення до інтернету, з огляду на періодичні проблеми з електроенергією, є дуже актуальною пропозицією для українців.

Що ж до подарунків, які отримала сама Даша, то серед них — дерев’яна підставка для домашнього улюбленця Астаф’євої, ворона, на ім’я Патрік. Зірка відмовляється тримати птаха в клітці, тому попросила зробити для нього ціле дерево.

Даша Астаф'єва на своє 39-річчя зробила всім сюрприз
Даша Астаф’єва на своє 39-річчя зробила всім сюрприз

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.