“Зрозумійте, ви ніхто”: В’ячеслав Узелков відреагував на заяву рідного сина і колишньої та показав обручку

В'ячеслав Узелков відповів на заяву 15-річного сина та колишньої дружини Марини Боржемської. Чоловік показав фото з обручками та побажав бути коханою людиною.

Український боксер В’ячеслав Узелков понад 20-ти років прожив у шлюбі з Мариною Боржемською, пара розлучилась 5 років тому, проте спортсмен все ніяк не може забути колишню дружину та після розлучення ніяк не може відпустити ситуацію.

У 2019 році Боржемська відмовилась ділити майно ті пішла з дітьми жити до своїх батьків. Сама Марина намагалась будувати стосунки з іншими чоловіками, але далі ніч звичайний роман у жінки не було. А от її колишній кожного разу намагається натякнути, що вже заручений з іншою.

Марина та В’ячеслав не сварилися публічно, проте колишній чоловік іноді все ж таки робить колки заяви в бік екс-дружини. Останній раз був на день народження матусі Узелкова, чоловік привітав стареньку матір та вибачився, що не спілкувався всі 20 років подружнього життя, тим самим натякаючи, що через було через Марину.

В'ячеслав Узелков відреагував на заяву рідного сина
В’ячеслав Узелков відреагував на заяву рідного сина

Боржемська ніяк тоді не відреагувала та як завжди трималась тиші та ігнору, уникаючи сварок, аби все це не дісталось спільним дітям.

Проте старший хлопчик Роберт, якому виконалось вже 15 років розуміє все, що відбувається між батьками та має вже власну думку, яку днями тому висловив у своєму блозі, розповівши, що батько постійно дозволяє собі ображати його сім’ю, друзів та маму.

Хлопець не може терпіти біьше звинувачень та чуток навколо та розповів правду, що батько за всі 5 років після розлучення не зробив нічого, від допомоги матусі завжди відмовлявся та веде себе геть непристойно – через що діти не мають бажання спілкуватися з батьком самі, без втручання мами.

Потім матуся відреагувала на пост свого сина та поділилась своїми відчутями – гордість за сина, що він справжній чоловік та стає на захист родини, що він завжди відчував той біль, що був у мами та через це почувався не добре.

У відповідь на звинувачення у свій бік, Узелков вирішив не промовчати, а показати, що в нього є кохана, про яку він піклується:

На фото Узелков показав обручки та руки молодят та підписав:

“Кохання є, всі інші, кому важко жити, просто зрозумійте, ви ніхто. Але дякую, що ви є. Тому що, я важливіший у вашому житті, ніж ваше оточення. Раз ви мене постійно згадуєте. Бажаю Вам бути закоханою і коханою людиною”.

Популярне

Схожі статті

Олена Мозгова, Вікторія Мартинюк, Марія Яремчук: всі жінки Пономарьова, з якими він має спільну історію

Олександр Пономарьов має цікаву творчу діяльність і ще цікавіше особисте життя. Що відомо про кожну з жінок, яка вплинула на нього, як на особистість?

Мама знайшла рецепт зі старого записника, а мені сподобалось: овочевий салат “Десятка” в банках на зиму

Якщо ви хоч раз готували салати на зиму, то, напевно, вже знаєте про дивовижний і дуже простий у приготуванні салат "Десятка". Він отримав свою назву завдяки ідеальній пропорції інгредієнтів.

Справжні квашені помідори на зиму “Як із бочки”: такі можна зберігати навіть в квартирі або на балконі

Квашені помідори, приготовані за цим рецептом, можуть зберігатись протягом довгого часу в умовах звичайної квартири. Достатньо просто дослухатись до порад, описаних у статті.