“Мені виходити на сцену”: Максим Галкін та Алла Пугачова публічно посварились – що не поділило подружжя?

Максим Галкін та Алла Пугачова посварилися перед виступом гумориста на сцені перед всіма навколо – що не змогли поділити чоловік та жінка за пару хвилин до сцени?

Максим Галкін та Алла Пугачова разом вже понад 13 років, у пари є діти-двійнята, які народились від сурогатної матері – Ліза та Гаррі. Зараз родина проживає в Ізраїлі та відвідують різні заходи.

Алла Борисівна закінчила свою музичну кар’єру ще у 2019 році, а після 2022 перестала виступати зовсім, тепер з’являється на заходах як гість. А от її чоловік ще має власні виступи та стендапи, Галкін нещодавно проводив українське весілля в Італії, подорожує країнами з виступами та нещодавно був на великій сцені в Юрмалі, Латвії.

Алла Пугачова та Максим Галкін публічно посварилися
Алла Пугачова та Максим Галкін публічно посварилися

Пара разом приїхала на музичний фестиваль до співачки Лайми Вайкуле, Пугачова була у якості  почесного гостя, а її чоловік мав власний стендап-виступ, на якому, до речі, заспівав українську пісню “Ой, смереко” та показав свої здібності латиської мови.

Проте, перед виступом на сцені, Галкін встиг посваритися з дружиною на очах перед всіма. На вулиці пішов дощ, чоловік дістав парасольку та не запропонував її дружині, лише розкрив над собою, аби не промокнути.

Алла Борисівна звернулась до Максима із проханням посунутись, аби вона теж не намокла, на що чоловік відмовив та відповів, що йому скоро виходити на сцену, а в неї є капелюх, який сховає її від дощу.

Алла Пугачова та Максим Галкін публічно посварилися
Алла Пугачова та Максим Галкін публічно посварилися

На це Примадонна нічого не відповіла та проігнорувала. Але в мережі з’явилось відео, яке публікували прихильники, як Алла Борисівна разом зі своїм чоловіком під руку прямують до сцени – парасольку тримають люди поруч над ними обома, тож обидва артисти не постраждали та були вкриті від дощу.

Нещодавно російські ЗМІ повідомили, що Пугачова начебто збирається повертатися та давати концерт, що спростував Галкін та відповів, що все це неправда із самого початку до самого кінця. Жінка не збирається повертатися до росії і тим більше не планує виступи.

Популярне

Схожі статті

Ці жінки народили легенд: ви ахнете, побачивши, як виглядають мами Наталії Могилевської і Світлани Лободи

Мама – найближча і найрідніша людина для більшості людей. Матері Наталії Могилевської та Світлани Лободи зіграли важливу роль у житті своїх доньок.

Колись була киянкою: як змінилася Наташа Корольова, яку у 90-х знав кожен, а тепер на неї соромно дивитись

Багато років тому Наташа Корольова була популярною українською співачкою та відомою киянкою. Що стало із зіркою зараз і де вона будує своє життя далі?

Олегу Басілашвілі зі “Службового роману” – 90 років: порядність та честь система зломити ніяк не змогла

Днями Олег Басілашвілі відсвяткував 90-річний ювілей. На пострадянському просторі його пам'ятають і люблять за талановиті ролі в кіно та театрі. Українці ж ставляться до нього з особливою повагою.