facebook

Юрій Горбунов – по “Катям”: чоловік Катерини Осадчої засвітився в компанії української зірки серіалу “Кухня”

Відомий український ведучий Юрій Горбунов зустрівся з відомою актрисою. Знаменитість стала популярною після знімань у телесеріалі "Кухня" російського виробництва.

Юрій Горбунов, відомий український ведучий та актор, крім основної професійної діяльності, також встигає займатись веденням особистого блогу. Нещодавно в соціальній мережі Інстаграм знаменитість розмістив світлину, на якій показався в обіймах відомої актриси.

Горбунов зустрівся з Кузнецовою

На Інстаграм-сторінці Юрія Горбунова з’явилась нова фотографія, на якій він позує поруч із Катериною Кузнецовою. Популярною актриса стала багато років тому, коли знялась у серіалі “Кухня”. Нині знаменитість працює в Україні.

На кадрі можна побачити, як Юрій Горбунов і Катерина Кузнецова притулились одне до одного та позують на камеру. Зіркові колеги виглядали щасливими та усміхались. Про причини своєї зустрічі вони не повідомили, а тому про них можна лише здогадуватись.

Український ведучий Юрій Горбунов зустрівся з актрисою з України Катериною Кузнецовою
Український ведучий Юрій Горбунов зустрівся з актрисою з України Катериною Кузнецовою

Можна припустити, що Юрій Горбунов і Кузнецова зустрілись заради знімань спільного проєкту або ж із благодійними намірами. Хай там як, але яскраве спільне фото знаменитостей точно розвеселило їхніх шанувальників і підписників Горбунова.

Нагадаємо, що Катерина Кузнецова раніше знімалась і працювала в росії, проте з початком повномасштабного вторгнення зірка розірвала будь-які робочі стосунки з російськими продюсерами та режисерами. Нині зірка залишається в Україні та працює в українському кінематографі.

Український ведучий Юрій Горбунов зустрівся з актрисою з України Катериною Кузнецовою
Український ведучий Юрій Горбунов зустрівся з актрисою з України Катериною Кузнецовою

Так, наприклад, нещодавно Катерина Кузнецова почала працювати над новим проєктом разом із Тарасом Цимбалюком. Разом актори знімаються у головних ролях у телесеріалі “Кохання та полум’я”.

Популярне

Схожі статті

Моєму чоловіку слід повчитися: який найдорожчий подарунок зробив Потап Насті Каменських – оце так увага

Настя Каменських зізнається, що її чоловік Потап – дуже романтичний і регулярно робить їй подарунки. Та один сюрприз від коханого зірка ніколи не забуде.

Сперечалися з сусідками, чи можна пити магазинний кефір: дієтологи кажуть, що шкоди більше, ніж користі

Магазинний кефір, який традиційно вважається корисним продуктом, не завжди відповідає очікуванням споживача, який дбає про своє здоров'я. Чи корисно пити магазинний кефір?

Не від Балана: фото вагітної Тіни Кароль викликали фурор в Мережі. Це чудо природи (Фото)

В Мережі з'явилися рідкісні фото вагітної Тіни Кароль. Варто відзначити, що співачці дуже пасує вагітність і з округлим животиком вона виглядає дуже мило та ніжно.