facebook

4 роки як його немає: Віктор Павлік показав покійного сина від 3-ї дружини – пішов з життя молодим і гарним

Відомий український артист Віктор Павлік показав свого середнього сина, якого не стало 4 роки тому. Знаменитість пригадав, яким він був за лічені місяці до свого останнього дня.

Віктор Павлік – відомий український артист та автор веселих і життєрадісних пісень, але його доля обійшлась із ним непросто. 4 роки тому не стало середнього сина знаменитості. Пам’ять про нього батько зберігає й досі – і не забуває поділитись спогадами з шанувальниками.

Віктор Павлік показав свого сина

Нещодавно на особистій сторінці артиста в соціальній мережі Інстаграм з’явилась нова Історія. Знаменитість поділився спогадами про свого середнього сина. Знаменитість показав Павла Павліка незадовго до його смерті. Юнак виглядав радісним, але водночас спокійним. На обличчі Павла Павліка красувалась ніжна усмішка.

Віктор Павлік опублікував фотографію свого середнього сина, якого не стало 4 роки тому
Віктор Павлік опублікував фотографію свого середнього сина, якого не стало 4 роки тому

У роковини загибелі свого сина Віктор Павлік розмістив на своїй сторінці щемливий допис. Він зізнався, що й досі не стирає з мобільного номер телефону свого сина та не може відпустити свою дитину. Цими сильними словами артист розчулив підписників. У коментарях шанувальники Павліка пригадали його сина теплими словами.

Нагадаємо, що середній син Віктора Павліка народився в його шлюбі з Ларисою Созаєвою. Юнак після завершення навчання в школі почав навчатись на військового та давав присягу на вірність Батьківщини. Втім, в один момент юнак дізнався про свій діагноз – рак кісток.

Віктор Павлік опублікував фотографію свого середнього сина, якого не стало 4 роки тому
Віктор Павлік опублікував фотографію свого середнього сина, якого не стало 4 роки тому

Син Віктора Павліка протягом довгого часу боровся за своє життя та до останнього намагався побороти хворобу. На жаль, юнака не стало у віці 21 року. Він пережив 18 курсів хімієтерапії, але лікарям не вдалось вилікувати Павла Павліка.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.