“Нечесні люди, тому й лізуть”: Олена Мозгова вперше відреагувала на камінг-аут своєї 30-річної доньки Зої

Олена Мозгова, відома українська продюсерка, вперше висловилась про стосунки своєї доньки Зої з жінкою. Знаменитість не стала підбирати слів, а сказала все прямо.

Нещодавно донька відомої української продюсерки Олени Мозгової Зоя сколихнула користувачів мережі, зробивши камінг-аут. Дівчина зізналась, що вже протягом довгого часу перебуває у стосунках із жінкою та усвідомлює свої почуття до неї, а отже приймає власну орієнтацію. Не всі відреагували на новину позитивно, зокрема, батько Зої Олександр Пономарьов прокоментував зізнання доньки неоднозначно.

Мозгова про камінг-аут доньки

А ось зіркова мама стала для своєї доньки справжньою підтримкою. На особистій сторінці Зої Мозгової Олена розмістила коментар, в якому звернулась до дівчини після її зізнання у власній орієнтації. Продюсерка не критикувала, а тільки надихнулась сміливістю та щастям своєї дитини.

Олена Мозгова чесно зізналась, що думає про стосунки своєї доньки Зої Мозгової з жінкою
Олена Мозгова чесно зізналась, що думає про стосунки своєї доньки Зої Мозгової з жінкою

Однією з перших Олена Мозгова відреагувала на публікацію своєї доньки, в якій вона повідомила про тривалі стосунки з жінкою. Знаменитість зазначила, що вона бажає їй тільки величезного щастя та вміння ігнорувати закиди хейтерів і думку навколишніх людей, яка не має на неї впливати.

Крім того, Олена Мозгова зазначила, що вона завжди залишатиметься на боці своєї дитини та висловила своє кохання до дівчини. Ба більше, продюсерка припустила, чому Зоя Мозгова могла нарватись на хейт з боку користувачів мережі.

Олена Мозгова чесно зізналась, що думає про стосунки своєї доньки Зої Мозгової з жінкою
Олена Мозгова чесно зізналась, що думає про стосунки своєї доньки Зої Мозгової з жінкою

На думку Мозгової, причиною могло стати нудне та пусте на радісні події життя тих людей, які критикують її доньку Зою за її власний вибір. Продюсерка впевнена, що таким чином вони намагаються відволіктись від власного нудного життя.

“Вони нечесні люди з відсутністю славного … життя. Тому й лізуть в інше”, – висловила свою думку відома українська продюсерка.

Популярне

Схожі статті

Донька Алена Делона розповіла про перший період життя без батька: “Місяць без моєї руки у твоїй”

Минув місяць з того дня, як великий Ален Делон пішов у вічність, і цей час став особливо важким для його доньки Анушки. Кожен, хто втрачав рідних, добре знає, як болісно переживати саме перші дні.

Тіна Кароль перехопила естафету від Pianoбоя: поп-діва буде обирати пісні для Нацвідбору на Євробачення

Українська поп-діва Тіна Кароль отримала почесну роль музичної продюсерки Нацвідбору на Євробачення-2025, замінивши на цій посаді Дмитра Шурова, всім відомого як Pianoбой.

Я й не здогадувалась, що можна зробити це так просто: з фаршу, грибів та сиру готую шикарний соковитий рулет

Соковитий рулет із фаршу, грибів та сиру – це справжня знахідка для тих, хто хоче здивувати дорогих їдоків чимось особливим. Такий рулет виходить надзвичайно ароматним і ніжним.