“Я вільна”: Камалія вперше розповіла справжню причину розлучення з 69-річним Захуром – діти цього не знали

Камалія вперше назвала справжню причину розлучення з бізнесменом Захуром, з яким вони прожили разом понад 20 років. Співачка вразила шанувальників своїм зізнанням.

Українська артистка Камалія вже декілька років не разом зі своїм чоловіком Захуром – бізнесмен зараз проживає в Британії разом із спільними доньками Арабеллою та Мірабеллою. Дівчата навчаються, ходять до школи, але мріють повернутися додому в Україну.

А співачка вимушена подорожувати між країнами від роботи до дітей. Вона намагається проводити час із дівчатами якомога більше, але все одно на відстані доволі складно приділяти максимально уваги.

Днями тому у Слави Дьоміна вийшло нове інтерв’ю – з Камалією, яка розповіла багато подробиць зі свого життя. Як виявилось, розлучення після 20 років спільного життя не було найскладнішим періодом в житті співачки, були ще темніші часи – у артистки були операції, клінічна смерть, лікування онкології, хіміотерапія, промені. Цим Камалія вразила всіх прихильників, адже за все життя жодного раз не розповідала ці історії та вперше змогла відкритися та прожити всі емоції наново.

Також співачка розповіла, що після розлучення вона шукає собі другу половинку, зараз в активному пошуку, але поки що не готова до серйозних відносин. Ба більше, Камалія розповіла, що в неї багато залицяльників і серед них є один, який дуже сильно подобається жінці.

“Так, мені подобається чоловік, дуже. Але мені треба подумати. Для того, аби дізнатися чи кохання це справжнє, треба щоб пройшло… якись час, якись період”.

Камалія вперше прокоментувала причину розлучення з Захуром
Камалія вперше прокоментувала причину розлучення з Захуром

Подробиці нового кохання Камалія вже не розповіла, залишила поки що цю тему відкритою, поки не буде зрозуміло, що вона планує далі.

А от з приводу Захура, колишня пара залишилась у теплих відносинах, поводяться як друзі. І вони не розповіли про розлучення своїм дітям. Камалія каже, що боїться, аби дівчата не побачили ці новини в інтернеті, але поки що вони не мають цього знати.

По словах співачки, у дівчат рухне всесвіт, тому що у подружжя ніколи не було сварок і завжди все було добре, то для них це буде дуже різкою та страшною новиною, краще розповісти, коли вони вже підростуть.

“Коли всі все рівно, в сім’ї щастя… і тут мама з батьком розлучаються”.

Також співачка розповіла, що через мусульманську віру, чоловікові складно розповісти близькому оточенню, що він розлучився зі своєю дружиною, як це було і з попередньою коханою, розлучення із якою Захур приховував від родини понад 15 років.

І як виявилось, колишній чоловік заборонив дружині розповідати дітям, що вони більше не разом. Чоловік боїться, що дівчата не зрозуміють та хоче, аби вони виросли в повноцінній сім’ї.

“От виростуть, будуть повнолітніми і зможемо їм сказати”.

Також з приводу причини розлучення, співачка відповіла, що хоче мати більше волі, бути вільною, не хоче все терпіти. Виявилось, що чимось чоловік образив свою дружину, що вона вже не змогла стерпіти.

“Я можу давати шанс, скажімо так, але я ще за собою можу помічати те, що від любові до ненависті один крок. Як мені може дуже подобатися людина, потім одне слово, все перевертається, і в мене йде відторгнення”.

Популярне

Схожі статті

“Зрадила Україну”: Віталій Козловський відреагував на звинувачення його зведеної по батьку сестри Олени

У наш час, коли інформація поширюється блискавично, особливо важливо бути уважними до деталей і перевіряти факти. Нещодавно сталася прикрість між одним виданням та Віталієм Козловським.

Щоб вареники не розвалилися під час варіння роблю таку фішку: секрет еластичного тіста, перевірений роками

Кожен, хто хоча б раз готував вареники, знає, що тісто — це ключовий елемент страви, бо в ідеалі вони мають бути м'якими, злегка пружними, тримати форму й не розповзатися у воді.

Як виглядає могила Яна Табачника, якого рік тому поховали в Ізраїлі: на надгробку напис російською

Ян Табачник — легендарний музикант і народний артист України, який завжди залишався у центрі уваги як віртуоз-акордеоніст, популяризатор цього інструмента та народний депутат Верховної Ради.