facebook

Інна Мірошниченко зізналася, чому четверта 8-річна донька називає маму і тата по імені: “Важке для вимови”

Дружина українського телеведучого Тімура Мірошниченка Інна не бачить проблеми у тому, що їхня 8-річна прийомна донька Ангеліна не називає їх мамою і татом.

Зіркове подружжя Тімур та Інна Мірошниченко – багатодітна сім’я. Вони мають двох власних та двох прийомних дітей. Так, у минулому році подружжя всиновила хлопчика Марселя, якому на той час не було і двох років. А в цьому році вони наважилися взяти у родину ще одну дитину. Так і їхній сім’ї з’явилася 8-річна Ангеліна.

Дружина Мірошниченка розповіла, про що мріє всиновлена донька
Інна Мірошніченко розповіла, чому прийомна донька не називає її мамою

У своєму Інстаграм-блозі Інна Мірошниченко показує свої будні з дітьми і чесно розповідає про складність бути багатодітною мамою і труднощі виховання саме прийомних дітей. Так, на днях Інна показала малюнок, який намалювала 8-річна Ангеліна. Дівчинка у відео озвучила, що вона зобразила. Так, Ангеліна намалювала свою сім’ю і, озвучуючи, хто зображений на малюнку, назвала свого прийомного батька Тімура татом, а прийомну маму – Інною.

В мережі поцікавилися, чому дівчинка не називає свою прийомну маму мамою. Інна вирішила відповісти на питання і пояснила, що для Ангеліни слова мама і тато не несуть особливого змісту.

Інна Мірошніченко розповіла, чому прийомна донька не називає її мамою
Інна Мірошніченко розповіла, чому прийомна донька не називає її мамою

Ангеліна називає мене мама/Інна. Тімура – Тімур/тато. Слова мама і тато не несуть поки особливого змісту. Це як статус, чи професія для неї. Є мама Інна, є Саша хірург, наприклад.

, – розповіла Інна.

Також жінка припустила, що Тімура Ангеліна частіше називає татом, адже їй важко вимовити його ім’я через букву “р” в імені.

Інна Мірошниченко не приховує, що адаптація Ангеліни до нової родини проходить не просто. Крім того, дівчинка має багато проблем зі здоров’ям, які можна було виправити у ранньому віці, але цього в дитячому будинку ніхто не робив.

Зокрема, Ангеліна має дуже поганий зір і бачить лише на 20%. Дівчинка мала б з дитинства носити окуляри, тоді проблема з зором була б не такою складною. Втім, зараз зіркові батьки роблять все, щоб їхні прийомні діти були здоровими і щасливими.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?