У Маші Єфросиніної “застарілі” стосунки: подруга Полякової дізналася, що вона “олдскул” у любовних питаннях

Український комік та ведучий в інтерв'ю для програми Маші Єфросиніної "Квиток на Марс" розповів про всі види сучасних стосунків та різницю між ними.

Психологи та соціологи вже давно говорять про те, що дедалі поширенішим явищем стає відмова від статевого життя, або так звана “асексуальність”. Особливо часто це явище прослідковується серед “зумерів” — людей, які народилися після 1995 року.

Через те, що навколо нас стало надто багато розваг і речей, які захоплюють увагу нескінченним потоком інформації, наш мозок і тіло заощаджують енергію. Унаслідок цього люди у ліжку частіше дивляться кіно чи навіть їдять, ніж зосереджуються на коханні.

Є й інші крайнощі: у той час, як хтось зовсім чи частково відмовляється від статевого життя, інші навпаки — практикують, відкриті стосунки, полігамність чи поліаморію.

Винен у зміні поведінки людей в особистому житті технічний прогрес, вважає комік Сергій Чирков, більше відомий публіці, як ведучий проєкту “Телебачення Торонто”. Про всі грані та відтінки “стосунків по-сучасному” Чирков розповів у інтерв’ю Маші Єфросиніній.

Стосунки Маші Єфросиніної назвали “застарілими” і порадили, як їх осучаснити

“Я росла у часи, коли, здавалося, що цієї багатої палітри стосунків не існує. Але досвід мого дослідження людських взаємин виявив, що це лише здавалося. У новому випуску шоу “Квиток на Марс” ми з Сергієм Чирковим розберемо всі відтінки стосунків”, — написала Маша Єфросиніна під анонсом нового випуску програми, який розмістила на сторінці в Instagram.

Стосунки Маші Єфросиніної назвали “застарілими” і порадили, як їх осучаснити

Не всі підписники ведучої були у захваті від обраної теми. Серед публіки виявилося чимало пуристів. Зокрема, під постом Маші можна прочитати коментарі на зразок: “Вся ця палітра не є розвитком — це хвороба. Зараз людям потрібно думати про зовсім інші речі. Будь ласка, припиніть учити людей диявольським речам”, або “Спочатку вони ідентифікують себе як поліамори, пропонують відкриті стосунки, а потім лікуються в психолога, бо, виявляється, що “ніхто нікого не любить”.

Популярне

Схожі статті

“Зрадила Україну”: Віталій Козловський відреагував на звинувачення його зведеної по батьку сестри Олени

У наш час, коли інформація поширюється блискавично, особливо важливо бути уважними до деталей і перевіряти факти. Нещодавно сталася прикрість між одним виданням та Віталієм Козловським.

Щоб вареники не розвалилися під час варіння роблю таку фішку: секрет еластичного тіста, перевірений роками

Кожен, хто хоча б раз готував вареники, знає, що тісто — це ключовий елемент страви, бо в ідеалі вони мають бути м'якими, злегка пружними, тримати форму й не розповзатися у воді.

Як виглядає могила Яна Табачника, якого рік тому поховали в Ізраїлі: на надгробку напис російською

Ян Табачник — легендарний музикант і народний артист України, який завжди залишався у центрі уваги як віртуоз-акордеоніст, популяризатор цього інструмента та народний депутат Верховної Ради.