“Ніколи не уявляла, що можу”: Тоня Матвієнко ошелешила, що не знайшла роботи кращої, ніж прибиральниця

Відома українська співачка Тоня Матвієнко рік жила за межами України. У новому інтерв'ю знаменитість розповіла, яку роботу їй пропонували та чому вона не погодилась.

Тоня Матвієнко, відома українська співачка, перший рік після початку повномасштабної війни в Україні перебувала далеко за межами країни. Знаменитість разом із молодшою донькою від свого другого чоловіка Арсена Мірзояна переїхала до Португалії, а потім – до Великобританії.

Втім, свого щастя за межами рідної країни знаменитості знайти не вдалось. Вона зустрічалась з чоловіком раз на декілька місяців і намагалась побудувати тимчасове життя, але прийшла до того, що не може уявити себе за межами України.

Матвієнко про роботу за кордоном

У новому інтерв’ю для видання “Факти” Тоня Матвієнко розповіла про те, як вона повернулась додому. Зокрема, зірка визнала, що причиною повернення стало слово її чоловіка Арсена Мірзояна. Зірка пригадала, що коли прийшов час думати про роботу та заробіток грошей, потрібної посади вона знайти не могла.

Українська співачка Тоня Матвієнко розповіла про те, яку роботу за кордоном їй пропонували
Українська співачка Тоня Матвієнко розповіла про те, яку роботу за кордоном їй пропонували

За спогадами Тоні Матвієнко, єдине, що їй пропонували – посада прибиральниці. Тоді вона подзвонила чоловікові, аби розповісти та порадитись, але той заявив, що Матвієнко час повертатись додому. Зірка пригадала, що її чоловік був проти, аби вона працювала прибиральницею.

“Ніколи не уявляла, що можу залишитися одиначкою з дитиною за кордоном”, – прокоментувала ситуацію зі своїм переїздом відома українська співачка.

Врешті-решт, продовжила знаменитість, у розмові зі своїм коханим вони вирішили возз’єднатись. Пізніше зірка повернулась додому і відтоді не покидає рідної країни.

Українська співачка Тоня Матвієнко розповіла про те, яку роботу за кордоном їй пропонували
Українська співачка Тоня Матвієнко розповіла про те, яку роботу за кордоном їй пропонували

У коментарі для журналістів співачка також зізналась, що таке випробування відстанню лише закріпило їхнє з Арсеном Мірзояном кохання. Коли вони бачили, як пари на тлі переїздів розходяться, не могли їх зрозуміти – так сильно їх тягнуло одне до одного.

Популярне

Схожі статті

“Зрадила Україну”: Віталій Козловський відреагував на звинувачення його зведеної по батьку сестри Олени

У наш час, коли інформація поширюється блискавично, особливо важливо бути уважними до деталей і перевіряти факти. Нещодавно сталася прикрість між одним виданням та Віталієм Козловським.

Щоб вареники не розвалилися під час варіння роблю таку фішку: секрет еластичного тіста, перевірений роками

Кожен, хто хоча б раз готував вареники, знає, що тісто — це ключовий елемент страви, бо в ідеалі вони мають бути м'якими, злегка пружними, тримати форму й не розповзатися у воді.

Як виглядає могила Яна Табачника, якого рік тому поховали в Ізраїлі: на надгробку напис російською

Ян Табачник — легендарний музикант і народний артист України, який завжди залишався у центрі уваги як віртуоз-акордеоніст, популяризатор цього інструмента та народний депутат Верховної Ради.