facebook

Балан повернувся в Україну після того, як Тіна Кароль відмовила нареченому: “З нетерпінням чекаю на зустріч”

Відомий молдовський артист Дан Балан оголосив про своє повернення до України. Знаменитість зізнався, яка справжня ціль його візиту до українського міста.

Дан Балан, відомий молдовський артист, здобув особливу популярність в Україні після того, як став суддею проєкту “Голос країни”. З цього шоу знаменитість давно пішов, але серед своїх українських шанувальників слави не втрачає.

Нещодавно знаменитість повернувся до України та зізнався, чому насправді вирішив приїхати до українського міста Одеса. У відео, яке артист розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм, Дан Балан висловлювався солов’їною і вразив підписників ідеальним володінням мовою.

Дан Балан повернувся в Україну

Знаменитість опублікував у своєму Інстаграм-блозі відео з автомобіля. Дан Балан розповів, що приїхав в Україну та наразі перебуває у морському місті Одеса. За словами артиста, він дочекатись не може зустрічі зі своїми фанатами, яка відбудеться вже цієї п’ятниці.

Молдовський співак Дан Балан оголосив про повернення до України та зізнався, навіщо приїхав
Молдовський співак Дан Балан оголосив про повернення до України та зізнався, навіщо приїхав

Молдовський артист приїхав до України з концертом. Знаменитість виступить вже за декілька днів, а його концерт пройде в одному з нічних клубів міста. До слова, у червні цього року артист вже був в Україні. Тоді він перебував на курорті в Буковелі.

Варто зазначити, що візит відомого артиста ніяк не пов’язаний із його давньою подругою Тіною Кароль, але співачка нещодавно привернула публічну увагу. Українська співачка публічно відмовила своєму потенційному нареченому у пропозиції вийти за нього заміж.

Молдовський співак Дан Балан оголосив про повернення до України та зізнався, навіщо приїхав
Молдовський співак Дан Балан оголосив про повернення до України та зізнався, навіщо приїхав

Щоправда, це був усього лише жарт. На своїй Інстаграм-сторінці зірка отримала звернення від підписника з проханням подумати про те, аби стати його дружиною. Але Тіна Кароль з усмішкою на вустах назвала таку пропозицію необдуманою.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.