Всі бідні, тільки одному на хліб не вистачає, а іншому перлини замалі: Меловін розсекретив свої гонорари

Меловін, як і багато інших артистів, змушений адаптуватися до нових економічних реалій. Зниження гонорарів – це виклик, але він не збирається відмовлятися від сцени та своєї команди.

Український співак Меловін (Костянтин Бочаров), якому лише 27 років, вже встиг завоювати популярність не тільки серед шанувальників, але й серед тих, хто запрошує артистів на корпоративні заходи. Родом з Одеси, він став відомим завдяки своїм яскравим виступам й харизмі на шоу “Х- Фактор” та у конкурсі “Євробачення” в Португалії. Але навіть для таких зірок, як він, останні роки стали серйозним випробуванням.

У нещодавньому інтерв’ю Меловін розповів про свої заробітки та зміни, які відбулися в його кар’єрі за останній час. До пандемії коронавірусу він міг заробляти на корпоративах у політиків та великих бізнесменів понад 10 тисяч доларів за виступ. Така сума не була рідкістю, враховуючи його популярність та статус у музичній індустрії.

Артист згадує, що раніше на таких заходах “греблею гріб” гроші, що дозволяло йому не тільки забезпечувати себе, але й утримувати велику команду професіоналів, яка працює над його шоу, музикою та іншими аспектами кар’єри.

Меловін розкрив свої гонорари на корпоративах у політиків

Реалії сьогодення

Однак, ситуація змінилася після початку пандемії та широкомасштабного вторгнення росії в Україну. Зараз гонорари за виступи на корпоративних заходах значно зменшилися, і тепер Меловін отримує близько 4 тисяч доларів за виступ. Це досить велика різниця, яка змушує артиста переосмислювати свої фінансові плани та адаптуватися до нових умов.

Попри це, Меловін не планує відмовлятися від цього джерела доходу, оскільки на утримання його команди щомісяця потрібно приблизно 100 тисяч гривень. Це включає заробітну плату, витрати на технічне забезпечення, рекламу, та інші необхідні для підтримки кар’єри витрати.

Окрім комерційних виступів, Меловін активно бере участь у благодійних концертах. Він зазначив, що, попри фінансові труднощі, не може залишатися осторонь від тих, хто потребує допомоги.

Популярне

Схожі статті

Щоб вареники не розвалилися під час варіння роблю таку фішку: секрет еластичного тіста, перевірений роками

Кожен, хто хоча б раз готував вареники, знає, що тісто — це ключовий елемент страви, бо в ідеалі вони мають бути м'якими, злегка пружними, тримати форму й не розповзатися у воді.

Як виглядає могила Яна Табачника, якого рік тому поховали в Ізраїлі: на надгробку напис російською

Ян Табачник — легендарний музикант і народний артист України, який завжди залишався у центрі уваги як віртуоз-акордеоніст, популяризатор цього інструмента та народний депутат Верховної Ради.

Женя Кот замилував світлинами з донькою: 2-місячна власниця хати з басейном, що будують зіркові батьки

Життя одного з найвідоміших хореографів України, Жені Кота, разом із його дружиною Наталією Татарінцевою, змінилося кардинально два місяці тому, коли на світ з'явилася їхня донечка Леля.