Ноги опухли, а руки не згинаються: Юлія Верба розповіла, як складно переносить свою першу вагітність

Юлія Верба, попри всі труднощі та зміни, що приносить вагітність, продовжує бути у центрі уваги своїх підписників. Її відвертість щодо власних змін роблять її ще ближчою до своїх шанувальників.

Юлія Верба, відома блогерка з Івано-Франківська, нещодавно опинилася у центрі уваги через блокування її Інстаграм-акаунту. Причиною стали її неоднозначні політичні погляди, які справедливо не всім прийшлися до смаку. Але, здається, це не надто вплинуло на популярність Юлії, адже навіть після тимчасової паузи вона все ще має понад 2 мільйони відданих читачів, готових стежити за кожним її кроком. А кроки ці вже не такі легкі та витончені, як раніше — всьому виною вагітність, яка виявилася для молодої жінки не зовсім приємною. Про все це розповів ютуб канал Trutyzna.

Юлія Верба розповіла про вагітність. Скриншот фото з Мережі

Юлія, яка зараз на 8 місяці вагітності, вирішила відверто поділитися своїми “важкими” буднями. У своїх постах вона розповіла про всі ті зміни, які сталися з її тілом. Наприклад, руки, які раніше так легко вигиналися у всіх можливих позах для фото, тепер стали ніби “чужими” — згинаються з труднощами. Ноги, що раніше мали акуратний 37 розмір, тепер “підросли” до 40-го.

Щодо ваги, то Юлія з усмішкою (чи все ж злегка пригніченим настроєм?) зізнається, що вже додала 12 кілограмів. І це ще не межа, адже вона цілком свідомо прогнозує, що до народження малюка ця цифра сягне всіх 15. Звісно, це означає, що доведеться попрощатися з деякими улюбленими речами у гардеробі, але, як відомо, краса та діти потребують жертв.

Усе “нормально”, як для вагітної

Проте, попри всі ці фізичні випробування, Юлія впевнено заявляє, що почувається нормально — як для вагітної. Аналізи в нормі, тож серйозних приводів для занепокоєння немає. Блогерка продовжує активно ділитися своїм досвідом з підписниками, розповідаючи про труднощі та радощі напередодні пологів.

Популярне

Схожі статті

“Зрадила Україну”: Віталій Козловський відреагував на звинувачення його зведеної по батьку сестри Олени

У наш час, коли інформація поширюється блискавично, особливо важливо бути уважними до деталей і перевіряти факти. Нещодавно сталася прикрість між одним виданням та Віталієм Козловським.

Щоб вареники не розвалилися під час варіння роблю таку фішку: секрет еластичного тіста, перевірений роками

Кожен, хто хоча б раз готував вареники, знає, що тісто — це ключовий елемент страви, бо в ідеалі вони мають бути м'якими, злегка пружними, тримати форму й не розповзатися у воді.

Як виглядає могила Яна Табачника, якого рік тому поховали в Ізраїлі: на надгробку напис російською

Ян Табачник — легендарний музикант і народний артист України, який завжди залишався у центрі уваги як віртуоз-акордеоніст, популяризатор цього інструмента та народний депутат Верховної Ради.