Від кокетливого чуба до подовженого боба: зірки, які стилізувались під тренди осені 2024 – Джамала, Огнєвіч

Думаєте про те, щоб змінити зачіску, але ще не знаєте, як підстригтись? Тоді подивіться на те, як змінили стиль до осені українські зірки, та оберіть трендову зачіску, яка підійде саме вам.

Напередодні осені хтось з українських селебрітіз залишився з давно улюбленими, упізнаваними стрижками, хтось трохи підкорегував зачіску, а хтось навіть кардинально змінив стиль. Розгляньмо на конкретних прикладах, що нині в тренді.

Стрижка “під вовка” (wolf cut)

Днями Джамала здивувала своїх підписників у соцмережах. Співачка змінила зачіску. Новий стиль допоміг виконавиці не лише підкорегувати зовнішність та риси обличчя, а й допоміг виглядати на 5 років молодшою.

Джамала обрала трендову сьогодні стрижку вольф (wolf cut). Серед західного бомонду вона не втрачає популярності вже кілька сезонів поспіль. Ходили з такою зачіскою Дженіфер Лопес, Майлі Сайрус, Біллі Айліш.

Стрижка “під вовка” — це своєрідний каскад з масивною верхньою частиною та густим чубчиком, що створює враження легкого безладу.

Користувачі соцмереж переважно схвально сприйняли новий образ Джамали. “Тепер дуже схожа на Шер, але наша Джа краща, і “лохматість” їй личить”, — написала одна з підписниць співачки.

Джамала, Огнєвіч та інші українські зірки змінюють зачіски
Джамала, Огнєвіч та інші українські зірки змінюють зачіски

Подовжений боб

Уже кілька сезонів поспіль Злата Огнєвіч обирає зачіску подовжене каре, або боб. Американці такий стиль часто називають лоб (скорочення від англійського “long bob”).

Попри прихильність до однієї простої зачіски, Огнєвіч вдається повсякчас її урізноманітнювати. Часто вона укладає волосся хвилями у стилі пін-ап. Також співачку можна побачити з прямим волоссям чи низьким кінським хвостом. Останній як раз можна робити завдяки тому, що боб є не класичним, а подовженим. Це своєрідний варіант повсякденної зачіски для роботи у офісі. Словом — експериментуйте, як Злата.

Джамала, Огнєвіч та інші українські зірки змінюють зачіски
Джамала, Огнєвіч та інші українські зірки змінюють зачіски

Осіння палітра

Ірина Білик є впізнаваною, зокрема, завдяки своїй світлій “шевелюрі”. Утім, відтінки блонду співачка пробувала різні — від платинового, до теплого.

Хоча Білик не змінювала стрижку до нового сезону і залишилась з традиційною для неї довжиною (нижче плеча), співачка не боїться експериментувати з кольорами. На останніх світлинах в інстаграм її можна побачити з каштановим, аж до рудого, волоссям. Також Ірина Білик викладала фото з нині популярними серед підлітків пасмами-вкрапленнями синього та рожевого кольорів.

Джамала, Огнєвіч та інші українські зірки змінюють зачіски
Джамала, Огнєвіч та інші українські зірки змінюють зачіски

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.