Готую смачну курячу грудинку: усі думають, що замовила з ресторану – це нереально смачно. Мій ходовий рецепт

Хочете здивувати своїх гостей смачною вечерею? Приготуйте курячу грудинку з цим рецептом, виходить як в ресторані – ніжна, соковита та нереально смачна!

Інгредієнти:

  • 4 курячі грудинки
  • Сіль та спеції за смаком
  • 3 ст.л. майонезу
  • ½ ч.л. гірчиці
  • 250 г сиру
  • Маленький пучок петрушки
  • Зубчик часнику
  • Рослинна олія

Спосіб приготування:

Беремо курячу грудинку, ретельно її промиваємо. Нарізаємо навпіл горизонтально, аби отримати тоненькі шматочки. Після цього обов’язково солимо за смаком і одразу додаємо спеції – чорний молотий перець та будь-які інші, що полюбляєте.

Тепер беремо харчову плівку та накриваємо нашу курятину. Нам потрібно відбити наші шматочки – можете це зробити за допомогою будь-яких кухонних девайсів. За рецептом робимо це за допомогою скалки.

Потім прибираємо харчову плівку.

Беремо невелику місткість та насипаємо в неї  3 столових ложок майонезу, ½ чайної ложки гірчиці та ретельно перемішуємо до однорідності.

Беремо наші шматочки грудинки та перегортаємо зворотною сторону – завдяки кухонному пензлику змащуємо повністю одну сторону курятини.

Беремо велику терку та змащуємо її олією завдяки пензлику.

Тепер натираємо на неї твердий сир – 250 грамів. Перекладаємо готовий сир в невелику місткість, додаємо зубчик часнику. Тим часом дрібно нарізаємо невеликий пучок петрушки і теж додаємо до сиру – потім все ретельно перемішуємо.

Рецепт приготування курячої грудинки як в ресторані. Фото: YouTube-канал: Готую вдома готую смачно
Рецепт приготування курячої грудинки як в ресторані. Фото: YouTube-канал: Готую вдома готую смачно

Викладаємо невелику частину сиру на грудинку по всьому периметру і закручуємо – у нас має вийти рулет.

Змащуємо рослинною олією форму для випікання та викладаємо наші готові рулети. Зверху змащуємо майонезом, за допомогою пензлику. Випікаємо в духовці при температурі 180 градусів приблизно 30 хвилин.

Через 25 хвилин дістаємо нашу курятину та за бажанням зверху посипаємо сиром, який залишився. Потім ставимо ще на 5 хвилин у духовку.

Ми отримали нереальну смакоту – ця курятина просто тане у роті, вона неймовірно соковита виходить, тане у роті – це просто незабутній смак, ви точно ще не куштували таке.

Обов’язково спробуйте приготувати та вразити гостей! Нехай смакує!

Рецепт приготування курячої грудинки як в ресторані. Фото: YouTube-канал: Готую вдома готую смачно
Рецепт приготування курячої грудинки як в ресторані. Фото: YouTube-канал: Готую вдома готую смачно

Популярне

Схожі статті

Справжні квашені помідори на зиму “Як із бочки”: такі можна зберігати навіть в квартирі або на балконі

Квашені помідори, приготовані за цим рецептом, можуть зберігатись протягом довгого часу в умовах звичайної квартири. Достатньо просто дослухатись до порад, описаних у статті.

Ці жінки народили легенд: ви ахнете, побачивши, як виглядають мами Наталії Могилевської і Світлани Лободи

Мама – найближча і найрідніша людина для більшості людей. Матері Наталії Могилевської та Світлани Лободи зіграли важливу роль у житті своїх доньок.

Колись була киянкою: як змінилася Наташа Корольова, яку у 90-х знав кожен, а тепер на неї соромно дивитись

Багато років тому Наташа Корольова була популярною українською співачкою та відомою киянкою. Що стало із зіркою зараз і де вона будує своє життя далі?