facebook

Так довго “сохнув” за Мішиною, а тепер знайшов кохання: 40-річний Ковтуненко з “Холостячки” показав дівчину

Колишній учасник першого сезону "Холостячки" з Ксенією Мішиною показав свою кохану. Євген Ковтуненко довго приховував подробиці свого особистого життя.

Український юрист і бізнесмен Євген Ковтуненко став популярним після участі у першому сезоні телепроєкту про кохання “Холостячка”. У реаліті-шоу чоловік боровся за серце знаменитої актриси Ксенії Мішиної. Хоча перемогти йому не вдалось, Ковтуненко все-таки знайшов своє кохання.

Ковтуненко показав свою дівчину

Нещодавно на особистій сторінці знаменитості з’явилась нова фотографія, на якій він позує зі своєю дівчиною. У подробиці Євген Ковтуненко вирішив не вдаватись, але зізнався – разом зі своєю коханою він вже протягом 5 місяців.

На світлині біля Євгена Ковтуненка можна побачити красиву білявку у сонцезахисних окулярах. Разом закохані сиділи в автомобілі та щиро усміхались на камеру. Про те, хто така – нова дівчина колишнього учасника “Холостячки” нічого не відомо.

Колишній учасник Холостячки Євген Ковтуненко показав, як виглядає його нова дівчина
Колишній учасник Холостячки Євген Ковтуненко показав, як виглядає його нова дівчина

Втім, розповів Євген Ковтуненко про те, що він познайомився з дівчиною майже рік тому, минулої зими у грудні. Проте, зустрілись вони тільки у березні – у свято 8 числа. Хоча імені своєї обраниці чоловік не розкрив, він розповів трішки цікавого про неї.

Як виявилось, кохана Євгена Ковтуненка займається власним бізнесом, але не є публічною персоною та веде спокійний і закритий спосіб життя. Раніше вона була професійною гімнасткою, а сьогодні її найулюбленіший варіант, як провести вільний час – перегляд якісних детективів.

Колишній учасник Холостячки Євген Ковтуненко показав, як виглядає його нова дівчина
Колишній учасник Холостячки Євген Ковтуненко показав, як виглядає його нова дівчина

Свою обраницю Ковтуненко називає неймовірною, а також вважає її мудрою жінкою, адже вона зуміла знайти “ключ” до його характеру. Крім того, поділився чоловік, їхнє почуття гумору дуже схоже.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.