Готую кожного дня, тому що це швидко і смачно: бутерброди “тяп-ляп”, які так обожнюють діти на сніданок

Обожнюю швидкі сніданки та вечері, на які не потрібно витрачати купу часу та забруднювати гору посуду. Тому готую швидко, смачно та зовсім просто. Ці гарячі бутерброди обожнює вся родина!

Інгредієнти:

  • 10-12 шматочків хліба
  • 100 грамі твердого сиру
  • 150 г будь-якої ковбаси або шинки
  • 2 шт яєць
  • 1 ст.л. майонезу
  • 3 ст.л. кетчупу
  • 1 ч.л. італійських трави
  • Маленькі пучки кріпу, петрушку та кінзи за бажанням
  • 1 ч.л. кунжуту

Спосіб приготування:

Готуємо начинку: беремо невелику місткість та розбиваємо 2 яйця, додаємо 1 столову ложку майонезу та все перемішуємо виделкою до однорідності. Потім додаємо 100 грамів сиру (заздалегідь нам потрібно натерти на дрібну терку) та знову перемішуємо.

Потім додаємо дрібно порізану зелень (за рецептом беремо петрушку, кріп та кінзу, ви можете додати будь-що інше), додаємо спеції та чорний перець. Сіль можна додати, якщо сир у вас не солоний.

Тепер готуємо соус: беремо невелику місткість, в неї насипаємо кетчуп – 3 столових ложок, до нього додаємо 1 чайну ложку італійських трав, чорний перець та будь-які інші спеції – все перемішуємо і соус готовий.

Нарізаємо ковбасу або шинку на невеликі шматочки. І тепер починаємо готувати наші бутерброди. Беремо один хліб та добре змащуємо його кетчупом, далі кладемо ковбасу або шинку і зверху накладаємо нашу масу з сиру та яйця.

Потім кладемо все на противень (на якому заздалегідь покладений пергамент та змащено маслом).

Потім додаємо зверху кожного бутерброда кунжут – за бажанням. Випікаємо їх в духовці або у мікрохвильовці – їх випікати швидко та зовсім недовго. Достатньо буде 5 хвилин на невеликому розігрів і ваші бутерброди готові. Не забудьте перевірити, аби яйце було готове.

Наші гарячі бутерброди виходять запашними, смачними та нереально швидкими, на всю готовку обійдеться 5-7 хвилин. Що може бути краще для мами-господині?

Ця смакота сподобається як і дітям, так і дорослим – відмінна заміна піци, а головне – швидка. Нехай смакує!

Рецепт гарячих бутербродів замість піци на сніданок. Фото: YouTube: Смачні рецепти від Алли
Рецепт гарячих бутербродів замість піци на сніданок. Фото: YouTube-канал Смачні рецепти від Алли

Популярне

Схожі статті

Справжні квашені помідори на зиму “Як із бочки”: такі можна зберігати навіть в квартирі або на балконі

Квашені помідори, приготовані за цим рецептом, можуть зберігатись протягом довгого часу в умовах звичайної квартири. Достатньо просто дослухатись до порад, описаних у статті.

Ці жінки народили легенд: ви ахнете, побачивши, як виглядають мами Наталії Могилевської і Світлани Лободи

Мама – найближча і найрідніша людина для більшості людей. Матері Наталії Могилевської та Світлани Лободи зіграли важливу роль у житті своїх доньок.

Колись була киянкою: як змінилася Наташа Корольова, яку у 90-х знав кожен, а тепер на неї соромно дивитись

Багато років тому Наташа Корольова була популярною українською співачкою та відомою киянкою. Що стало із зіркою зараз і де вона будує своє життя далі?