“Хто ти?”: дружина Тараса Тополі Alyosha показала, як її змінило життя в США та в Україні – така гарна жінка

Alyosha змогла краще зрозуміти, чого вона хоче і які цілі має, після того, як почала жити в США. Таким одкровенням поділилася співачка зі своїми підписниками.

Якийсь час співачка Alyosha з трьома дітьми мешкала за кордоном. Задля безпеки дружина Тараса Тополі вивезла доньку та двох синів до Сполучених Штатів. Утім, минулого року співачка повернулася в Україну. наразі вона продовжує працювати, готує нові концерти та перебуває “у пошуках себе”.

“Вивчати, приймати себе, себе в Природі — праця і мета усього життя. Бути в єднанні з часом і простором — справжнє мистецтво. Хто ти зараз, ким хочеш бути, ким можеш стати?” — написала співачка на своїй сторінці в Instgram.

Саме такий підпис розмістила співачка під світлиною з нової фотосесії. На фото 38-річна дружина Тараса Тополі в закритій бежевій сукні вільного крою. Колір одягу зливається з кольором волосся співачки, а складки сукні гармонують з хвилястими пасмами. Світлина справді справляє враження пошуку балансу.

Співачка Alyosha розповіла про працю всього свого життя
Співачка Alyosha розповіла про працю всього свого життя

Напевне, така фотографічно-словесна медитація для Alyosha — це один зі способів медитації, відпочинку після роботи та можливість для пошуку сил перед новими завданнями, адже їх вистачає. Наприклад, на кінець місяця співачка планує благодійний концерт.

Подію організовують разом з фондом “СВОЇ”, який опікується внутрішніми переселенцями з тяжкими діагнозами, паліативними хворими та допомагає лікарням.

Саме у цьому — родині, творчості, пошуку себе та допомозі іншим — співачка і вбачає свою мету. А знайшла себе Alyosha саме в Україні.

Хоч виконавиця і прожила в Америці півтора року, вона не відчувала там себе “у своїй тарілці”. Співачка неодноразово наголошувала, що рішення про тимчасовий переїзд ухвалила лише заради дітей.

“США — це не моє. Особисто для мене життя в Штатах було депресивним”, — зізналася дружина Тараса Тополі в одному з інтерв’ю.

Тому, коли на Батьківщині стало безпечніше, Alyosha без вагань повернулася.

Співачка Alyosha розповіла про працю всього свого життя
Співачка Alyosha розповіла про працю всього свого життя

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.